Invata Excel rapid, simplu si bine! Iata cum te ajuta Brightway!

Invata Excel rapid, simplu si bine! Iata cum te ajuta Brightway!

Invata Excel rapid, simplu si bine! Scapa de stresul realizarii rapoartelor si analizelor

Pentru tine, Excel-ul reprezinta un stres si un impediment in obtinerea performantei profesionale? Nu trebuie! Scapa de acest deficit, invata Excel si optimizeaza-ti timpul de realizare a rapoartelor si analizelor! Odata cu deprinderea abilitatii de a lucra in acest program, iti vei imbunatati performanta si vei reusi sa realizezi rapoartele si analizele intr-un timp mult mai scurt, fara sa mai fii presat de deadline-uri.

Ce e Excel si cum te ajuta sa iti cresti performanta?

Microsoft Excel este un program de calcul tabelar, fiind, totodata, si cel mai utilizat software pentru aceste activitati. Acest tip de program este folosit pentru stocarea si organizarea informatiei sub diferite forme, precum numere, diagrame, chiar si texte. La o prima vedere, poate parea ceva nu foarte complicat de folosit, insa nu este usor pentru nimeni sa devina expert in Excel. De aceea, pentru a putea lucra usor si a obtine rezultate cu adevarat performante, ai nevoie sa inveti programul de la un trainer specializat. Noi organizam cursuri Excel de Business, in cadrul carora vei avea sansa de a studia si a aplica notiuni frecvent utilizate in acest program. Totodata, vei descoperi solutii care sa te ajute sa-ti optimizezi stilul de lucru si sa obtii rezultatele dorite, intr-un interval de timp cat mai scurt.

Invata Excel cu noi si vei avea sansa de a lucra direct pe functiile financiare pe care iti doresti sa le utilizezi cel mai mult in activitatea ta! In cadrul cursurilor, vei invata sa realizezi rapoarte financiare in forma eficientizata si vei afla formule de calcul automatizate, care sa te conduca spre obtinerea rezultatelor financiare setate. Invata Excel si vei deveni maestru in acest program: vei evolua enorm, de la lucrul la cateva tabele si aplicarea parolelor de deschidere asupra documentelor pana la rezolvarea unor functii complexe, doar prin apasarea catorva taste. In cazul in care accepti provocarea si te inscrii la cursul nostru pentru a invata Excel, vei beneficia de 3 luni de consultanta din partea trainer-ului. In acest timp, el te va ajuta sa implementezi cu succes toate instrumentele primite.

5 motive sa inveti sa lucrezi in Excel:

Excel-ul poate parea greu de folosit, mai ales daca nu ai avut ocazia sa te familiarizezi cu el, pana in prezent. Cu toate astea, odata ce ii vei descoperi functiile, va deveni ”prietenul” tau de incredere, care te va ajuta sa iti definitivezi rapoartele corect si rapid. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa iei in calcul sa te inscrii la cursuri Excel:

  • in cadrul cursurilor, vei avea ocazia de a te familiariza cu meniul si principalele functii ale programului;
  • vei invata scurtaturi utile, care te vor ajuta sa-ti cresti nivelul de productivitate;
  • vei lucra atat pe fisiere reale, din activitatea ta, cat si pe studii de caz, puse la dispozitie de trainer-ul nostru;
  • vei beneficia de 3 luni de consultanta prin telefon sau e-mail din partea trainer-ului, astfel incat sa reusesti sa implementezi cele invatate in timpul cursului;
  • vei obtine si o diploma de participare, care va confirma angajatorului parcurgerea programului si nivelul de cunostinte dobandit. Astfel, vei putea sa iti treci in CV experienta dobandita si sa ai si o atestare in acest sens.

De ce e important pentru companii sa angajeze personal ce detine cunostine Excel?

Abilitatea de a folosi programul Excel iti ofera sansa de a obtine un job mai bun si mai bine platit. Folosirea acestui program asigura:

  • eficienta si productivitate – un angajat care stie sa foloseasca Excel va realiza rapoartele si tabelele intr-un timp mult mai scurt;
  • rapoarte complexe si corecte, realizate prin proceduri automate, intr-o forma grafica;
  • rapoarte organizate, care sa ofere angajatorului informatii relevante;
  • extragerea informatiilor relevante si complete dintr-o baza de date

Daca si tu iti doresti sa scapi de stresul realizarii calculelor si rapoartelor, dar si sa iti oferi sansa obtinerii unui job mai bun, nu ezita sa consulti oferta noastra de cursuri Excel de Business! Invata Excel si transforma un task dificil, care iti ocupa foarte mult timp, intr-o sarcina placuta, cu rezultate de top, usor de atins!

Articole similare

Taibi Kahler, fondatorul PCM®

Află povestea Dr. Taibi Kahler într-un articol bine ducumentat și descoperă cum a ajuns să creeze metodologia PCM® și să colaboreze cu NASA.

Afla mai multe
Cultura chinezească, cultura englezească.... cultura organizațională

Cultura organizațională are la bază valorile oamenilor, totalizează acele lucruri despre care poți spune "la noi așa se face". Află cum poate să te ajute să obții performanță!

Afla mai multe
Vânzătorul ascuns și vânzarea inspirațională

Până nu demult vânzarea era un proces foarte bine articulat, în care funcția de agent de vânzări era destul de controversată. Cum stau lucrurile în ziua de azi? 

Afla mai multe
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Invata Excel rapid, simplu si bine! Iata cum te ajuta Brightway!