Echipa Brightway®

Alexandra Cernian

Senior Trainer & Consultant

01.

Profil

Alexandra este lector la Facultatea de Automatica si Calculatoare (Universitatea Politehnica din Bucuresti) din anul 2007 si detine o diploma de doctorat in Ingineria Sistemelor.

A dobandit o experienta semnificativa in programele de predare si cercetare in diferite domenii, cum ar fi: Inteligenta artificiala, RPA, Tehnologia informatiilor, Business Intelligence, Data Mining si Machine Learning.

Prin stilul sau de predare, Alexandra reuseste sa transforme aplicatiile digitale tehnice si complexe intr-o calatorie interesanta de invatare, usor de descoperit si orientata catre rezultate concrete si sa ofere totodata participantilor instrumente care ar putea fi usor aplicate in diferite corporatii.

02.

Experienta

  • Alexandra este evaluator expert in domeniul inovarii digitale pentru Comisia Europeana in cadrul Programului de instrumente pentru intreprinderi mici si mijlocii Horizon 2020; a participat la numeroase proiecte nationale sau internationale.

  • Alexandra are o experienta de peste 10 ani in formare si consultanta pentru optimizarea proceselor si transformarea digitala a organizatiilor.

  • Ca instructor pentru competente functionale, a colaborat cu mai mult de 75 de companii in care a efectuat mai mult de 500 de sesiuni de training/workshop.

  • In echipa Brightway®, Alexandra este coordonatorul proiectelor care implică dezvoltarea competentelor digitale, automatizarea proceselor si utilizarea software-ului pentru business intelligence.

03.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Alexandra Cernian