Analiza financiara

01.

Despre program

In ce consta analiza financiara a companiei?

O perspectiva obiectiva a unei echipe de experti in analiza financiarasi management. Efectuarea unei analize financiare a companiei poate determina luarea unor decizii sau implementarea unor strategii cheie, care sa conduca la repozitionarea si/sau dezvoltarea businessului tau. Bazeaza-te pe "cifre" si date concrete, atunci cand iti propui o schimbare sau construiesti un plan de crestere!

Consultantii Brightway® specializati vor realiza o analiza detaliata a balantei si a indicatorilor financiari in raport cu produsele, serviciile si deciziile de management din cadrul companiei tale. Mai apoi, in etapa de consultanta, boardul de management va putea alege strategiile optime in acord cu analiza financiara, adaptate atat contextului economic, cat si trendurilor si specificului pietei in care activezi. 

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza boardului managerial al companiilor care au ca obiectiv cresterea profitabilitatii, vor sa-si construiasca un dashboard de indicatori pe baza carora sa ia decizii, isi doresc sa implementeze lucrul pe bugete sau sa analizeze diverse scenarii privind impactul financiar al unei investitii. 

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Noi perspective asupra companiei. Vei primi un raport al analizei financiare care prezinta o radiografie a organizației, zonele critice, perspectivele de investitii si dezvoltare si un plan concret de actiuni potrivite in raport cu obiectivele propuse.

Decizii intelepte. In baza raportului si a strategiilor propuse, managerii operationali pot implementa decizii corecte, bazate pe indicatori financiari.

Oportunitati si trenduri. Analiza efectuata de echipa de consultanti Brightway® iti va prezenta oportunitati de optimizare a costurilor si investitii in raport cu trendurile din piata.

Economie de timp. Avand un raport detaliat al situatiei financiare curente, timpul pe care il investesti in crearea strategiilor sau luarea deciziilor de business scade.

Gandire critica. Vei primi informatii si instrumente care sa te ajute sa construiesti strategii adaptative de leadership, bazate pe informatiile financiare. 

Organizatie

 

Strategii pentru echilibru financiar. Analiza financiara ofera organizatiei o imagine clara asupra dezechilibrelor, iar planul de actiune propune strategii concrete pentru implementarea unui sistem de management financiar care sa asigure echilibrul companiei.

Punct obiectiv de vedere extern. Echipa de consultanti genereaza o analiza obiectiva, lipsita de biasuri si neinfluentata de factori emotionali. Organizatia obtine un punct de vedere extern care genereaza inovatie prin gandire laterala.

Strategii de optimizare a costurilor. Din analiza financiara, pot reiesi aspecte de imbunatatit care optimizeaza costurile in diferite departamente, fie de logistica, distributie, marketing etc.

Oportunitati pentru cresterea profitabilitatii. Diagnoza ofera o imagine clara asupra posibilitatilor de crestere a profitabilitatii si deschide noi perspective pentru organizatie.

Agilitate financiara. In contexte dificile, sau de criza, analiza financiara amanuntita ofera claritate, identificand modele prin care compania se poate adapta la noul context.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Analiza financiara