Analiza financiara

01.

Despre program

In ce consta analiza financiara a companiei?

O perspectiva obiectiva a unui expert in analiza financiara aduce cu sine posibile decizii sau strategii cheie pentru repozitionarea businessului tau. Bazeaza-te pe "cifre" atunci cand iti propui un plan de dezvoltare!

Consultantii Brightway® specializati fac o analiza detaliata a balantei si indicatorilor financiari in raport cu produsele, serviciile si deciziile de management. Mai apoi, in etapa de consultanta, boardul de management va putea alege strategiile optime in acord cu analiza financiara, adaptate atat contextelor economice, cat si specificului businessului. 

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza boardului managerial al companiilor mici si mijlocii care au ca obiectiv cresterea profitabilitatii si care urmaresc includerea factorilor financiari an planul de imbunatatire pe termen scurt si mediu. 

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Privire de ansamblu. Boardul managerial primeste un raport al analizei financiare si situatiei curente a companiei.

Decizii solide. In baza raportului, managerii operationali pot implementa decizii corecte, bazate pe indicatori financiari.

Punct de vedere extern. Analiza efectuata de o terta parte serveste ca noua perspectiva, neinfluentata de credintele interne sau decizii anterioare.

Economie de timp. Avand un raport detaliat al situatiei financiare curente, timpul investit in crearea strategiilor sau luarea deciziilor in business scade. 

Organizatie

 

Crestere sau echilibrare. Analiza financiara duce la decizii corecte care, implementate in etapa de constultanta, au impact direct asupra cresterii cifrei de afaceri.

"Radiografie" interna. Ca si in cazul unui control medical amanuntit, diagnoza financiara este punctul de plecare cel mai consistent pentru solutii pertinente.

Reorganizarea departamentelor. Din analiza pot reiesi aspecte de imbunatatit in diferite departamente, fie de logistica, distributie, marketing, suport tehnic etc.

Identificarea problemelor. In contexte dificile, sau de criza, analiza amanuntita ofera claritate situatiilor dificile, identificand probleme precise.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Analiza financiara