Analiza sistem logistic

01.

Despre program

In ce consta analiza sistemului de distributie si logistica?

Sistemul de distributie si logistica reprezinta unul dintre procesele complexe cheie din companie. Pentru ca implica un numar mare de variabile, o analiza atenta poate genera solutii concrete la diferitele dificultati si idei de dezvoltare pentru cresterea productivitatii.

Consultantii nostri documenteaza in detaliu pasii sistemului de distrbutie si logistica din companie si identifica zonele care necesita imbunatatiri sau modificari. In plus, procesele, subprocesele si responsabilii pentru acestea sunt documentate pentru ca dezvoltarea sa poata avea loc mult mai rapid.

Cui se adreseaza?

O astfel de analiza se adreseaza managerilor de companii mici si mijlocii, dar si managerilor departamentelor de distributie sau logistica din companii de toate dimensiunile, care au nevoie de o "radiografie" a acestui sector de activitate.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Gestionarea echipei. Pentru managerii echipelor de distributie sau logistica, analiza sistemului reprezinta o mai bună gestionare a relatiilor intre colegi.

Overview asupra sistemului. O imagine de ansamblu asupra intregului sistem, extrem de utila pentru management.

Directii de rezolvare clare. Atunci cand apar situatii dificile sau blocaje, directia de rezolvare este mai usor de identificat.

Diminuarea stresului. Odata cu clarificarea procedurilor si proceselor, nivelul stresului membrilor echipei este mai redus. 

Organizatie

 

Un sistem documentat. Toate procesele din departamentele de distributie si logistica vor fi documentate si usor de urmarit/gestionat.

Eficientizarea deciziilor. Timpul investit in luarea deciziilor corecte scade considerabil odata cu eficientizarea proceselor.

Responsabilitati clare in echipa. Fiecare membru al echipei va sti clar care sunt responsabilitatile sale si cum se intersecteaza cu cele ale colegilor.

Directii de dezvoltare. Claritate asupra ariilor care necesita imbunatatire sau modificare.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Analiza sistem logistic