Echipa Brightway®

Andreea Nastasescu

Facilitator

01.

Profil

Andreea iubeste lucrul cu oamenii, iar asta se vede in interactiunile ei din cadrul oricarui eveniment. Imbinand grija fata de oameni si experienta de 12 ani ca instructor de ski, Andreea reuseste sa gestioneze si sa indrume grupurile care ii sunt alocate spre indeplinirea task-urilor eficient si dinamic.

 
Locuind si profesand multi ani in afara tarii, Andreea a fost expusa diferitelor culturi si abordari, fapt care a ajutat-o sa-si consolideze abilitatile de comunicare, precum si capacitatea de a rationa, planifica, rezolva probleme si invata rapid din experienta.

02.

Studii

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti

Master in Comunicare si Comportament Organizational SNSPA

International Ski Instructor

03.

Experienta 

  • Andreea si-a inceput cariera in cadrul unei companii de Automatizari Industriale, iar doi ani mai tarziu a ales sa-si urmareasca adevarata pasiune: schiul. A devenit instructor certificat la nivel international, fapt care i-a adus sansa de a profesa in tari precum Austria si Japonia. 
     

    In pauzele dintre sezoanele de schi, Andreea si-a dezvoltat diverse abilitati, lucrand in industria de Entertainment, IT sau HoReCa, experienta profesionala diversa reprezentand un mare plus in cadrul evenimentelor noastre. 

  •  

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Andreea Nastasescu