Arhitectura organizationala

01.

Despre program

In ce consta diagnoza Arhitecturii Organizationale?

Un business functional are nevoie de o arhitectura organizationala si de procese foarte clare pentru a-si creste productivitatea si a-si tura "motoarele interne" la capacitate maxima.

Consultantii Brightway®, impreuna cu boardul de management, analizeaza in detaliu fiecare proces esential din companie folosind instrumentul de business process management Aris Express si metodologia Lean Six Sigma, pentru a avea o imagine clara despre cum functioneaza lucrurile in prezent. Diagnoza arhitecturii organizationale porneste de la analiza organigramei si, mai apoi, prin discutii individuale cu reprezentantii principalelor departamente, se documenteaza fiecare flux de proces cheie, responsabilii acestora si finalitatea actiunilor lor. Astfel, managementul primeste o perspectiva clara asupra situatiei prezente din companie, a lantului valoric si a zonelor critice care pot fi optimizate sau imbunatatite.

Cui se adreseaza?

Programul de diagnoza a arhitecturii organizationale se adreseaza antreprenorilor, managerilor si persoanelor responsabile de optimizarea operationala a businessului.

Un astfel de proiect de diagnoza este extrem de util pentru companii care vor sa elimine anumite pierderi, sa optimizeze, digitalizeze sau automatizeze procese de lucru cheie, sa scaleze sau multiplice anumite centre de venituri, sa atraga investitori sau pregateasca compania pentru fuziuni si achizitii.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Claritate in decizii. Analiza arhitecturii organizationale te ajuta sa intervii operational in zonele critice care necesita imbunatatiri si sa stii ce ai de facut pentru a te adapta la schimbarile pietei.

Documentarea/optimizarea rolurilor si proceselor. Vom documenta rolurile si procesele si vom le vom redefini impreuna acolo unde este cazul, astfel incat sa maximizezi profitul obtinut cu fiecare resursa.

Masurabilitate si control. Vei creste gradul de control asupra fiecarui element din arhitectura organizationala prin instrumente de monitorizare in timp real.

Automatizarea anumitor sarcini. Vei sti ce fluxuri poti automatiza si vei putea multiplica mai usor anumite centre de venituri.

Atragerea si retentia talentelor. Utilizand instrumentele primite vei putea defini clar competentele necesare fiecarui rol si vei sti ce procese de antrenamant si inductie sunt necesare pentru ca fiecare persoana sa performeze..

 

Organizatie

 

Documentarea in format digital a proceselor. Arhitectura organizationala va fi transpusa intr-un format interactiv digital cu instrumentul Aris Express, cu posibilitate de modificare in timp real.  

Scalabilitate si agilitate. Cartea digitala de functionare a organizatiei va permite companiei sa creeze standarde de calitate si sa se repozitioneze intr-un timp mult mai scurt in momente de schimbare.

Eliminarea „timpilor morti”. In procesul de documentare a arhitecturii organizationale sunt identificate zonele neproductive, salvand companiei timp si bani.

Pregatire pentru francizare, fuziuni si achizitii. Sistemul de busines process management (BPM) va pregati organizatia pentru fuziuni, vanzare sau crearea unui sistem de francize.

Clarificarea lantului valoric. Prin aceasta diagnoza compania va avea claritate asupra proceselor care aduc plus valoare si sunt indispensabile, putand astfel eficientiza alocarea de resurse pentru dezvoltare si masurile de securitate.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Arhitectura organizationala