10 September 2015

BusinessMark anunta organizarea conferintei “ Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020 – sursa de finantare esentiala pentru Romania ”, eveniment ce va avea loc pe data de 16 septembrie 2015 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Cresterea absorbtiei fondurilor europene este o miza importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat fondurile structurale reprezinta un flux de capital negenerator de datorie externa. In bugetul multianual 2014-2020 Romania are alocati 43 de mld. Euro, dintre care 22,9 mld. Euro pentru Politica de Coeziune si 19,7 mld. euro pentru Politica Agricola.

Schemele de ajutor de stat reprezinta o solutie viabila de investitie si multe companii au obtinut fonduri nerambursabile. In ultimii 6 ani au fost alocati prin acorduri de finantare 800 de milioane de euro, cei 71 de beneficiari generand prin investitiile realizate aproximativ 25.000 de locuri de munca. Pentru 2014-2020 au fost alocati 1,2 miliarde euro, iar ajutorul de stat acordat de statul roman unui beneficiar poate ajunge pana la 50% din cheltuielile investitiei si la o valoare de 37,5 milioane euro.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a situatiei accesarii  fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din: Ministerul Afacerilor Europene, Autoritatile de Management, autoritati locale, companii mari si IMM-uri care au implementat/implementeaza proiecte sau doresc sa acceseze fonduri europene si ajutoare de stat, experti, investitori, banci si companii de consultanta.

Printre specialistii care vor participa la discutii se vor afla:

Enache Jiru, Secretar de Stat, Ministerul Finanțelor Publice

Anca-Laura Ionescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de afaceri

Mihaela Toader, Director general, Direcția Generală Analiză, Programare, Evaluare, Ministerul Fondurilor Europene

Livia Stan, Director General, Direcția Generală Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate, Ministerul Finanțelor Publice

Reprezentant Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Florin Jianu, Președinte, Patronatul Tinerilor Întreprinzători, fost Ministru pentru IMM, mediu de afaceri și turism

Ramona Ivan, Director, Direcția Relații Externe şi Finanțări Structurale, CEC Bank şi Preşedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociația Română a Băncilor

Cristian Constantinescu, CEO & Founder, Noriel Grup

*Mihai Herciu, Director General, Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală

Cristian Pârvan, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România

Manuela Furdui, Managing Partner, FINEXPERT

Emil-Florian Dumitru, Preşedinte, Federaţia Naţională PRO AGRO, Director executiv la Organizaţia Naţională Interprofesională Vitivinicola (ONIV)

*Mihai Dărăban, Președinte, Camera de Comerț și Industrie a României

Andreea Mitrea, Business Consultant, FINEXPERT

Marian Vișu-Iliescu, Președinte, Asociația Tânărul Fermier

Radu Limpede, Managing Partner, EU Advisory

Partener principal: FINEXPERT

Parteneri: CEC BANK

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Manager Express,  Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Femei in afaceri, Start Ups, DeBizz, Legal Magazin, MLM News, Learn & Go, 4 Career, Catalog cursuri, Profit 360, Brightway, Revista Valoare, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Edumanager.ro, Administratie. Ro.

Pentru detalii si inscrieri, puteti accesa  www.business-mark.ro sau numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19, adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*