6 October 2015

PKF Finconta, cu spijinul BusinessMark Event Management, anunta organizarea „Autumn tax update forum”, eveniment ce va avea loc pe 14 octombrie 2015, la București, Hotel Radisson Blu, începând cu ora 13:00.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii in Romania, a principalelor modificari aduse de noul Cod Fiscal, reunind reprezentanti ai Ministerului Finantelor si experti in domeniu.

In cadrul evenimentului se vor dezbate subiecte legate de:

Modificari aduse de noul Cod de procedura fiscala

Impozitul pe profit, principalele modificari aduse de noul Cod Fiscal

Prevederile Codului fiscal referitoare la scutiri versus Conventii de evitarea dublei impuneri versus Directiva nr.2003/49/CE

Solutii informatice dezvoltate local, adaptate la legislatia si sistemul romanesc

Principalele modificari ale noului Cod Fiscal, din perspectiva TVA

Preturile de transfer si consecintele fiscale

Angajari si concedieri la nivel de top management

Aspecte fiscale aferente numirii si revocarii managementului

Printre specialistii care vor discuta despre aceste aspecte se vor afla:

LUISIANA DOBRINESCU, Managing Partner, Dobrinescu Dobrev SCA

MIHAELA DAVIDOVICI, Consilier, Serviciului Impozite Directe, din cadrul Direcției Generale de Legislatie Cod fiscal si Reglementari Vamale din cadrul Ministerului Finantelor Publice

FELIX ENESCU, Sales Manager, HTSS

OANA IACOB, Sef serviciu, Serviciul de TVA din cadrul Directiei Generale de Legislatie Cod fiscal si Reglementari Vamale din cadrul Ministerului Finantelor Publice

CRISTINA SAULESCU, Tax Manager, PKF Finconta

DRAGOS PATROI, Managing Partner, DRP TAX WIZARDS

ILEANA GLODEANU, Partner, WOLF THEISS Rechtsanwälte GmbH & Co KG

INGA TIGAI, Tax Manager, EY Romania Romania

Autumn tax update forum”, va avea loc pe data de 14 octombrie 2015, la Bucuresti, Hotel Radisson Blu, incepand cu ora 13:00.

Parteneri: High-Tech Systems & Software.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Startups.ro, DeBizz, Transilvania Business, Legal Magazin, Revista Valoare, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Portal Finante.ro, 4Career, Learn&Go

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro sau la  (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

Despre PKF Finconta

Grupul Finconta este format din patru societati cu capital romanesc, care sunt membre ale organismelor profesionale nationale: CECCAR, CAFR, CCFR si UNPIR. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta, castigata atat in sistemul public – zona de control fiscal din ANAF – MFP, cat si in cadrul unor companii internationale de profil – Big Four. Avem abilitatea de a indeplini orice misiune de: audit financiaranaliza financiara corporativaconsultanta fiscala, intocmirea dosarului preturilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolventa, auditarea fondurilor nerambursabile si due diligence de achizitii.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*