6 October 2015

2016 va fi anul cu cele mai multe modificari fiscale si vamale din ultimii 10 ani, o adevarata provocare pentru mediul de afaceri. Rescrierea Codului Fiscal, a Codului de Procedura Fiscala si a Codului Vamal Unional, un proces complex si de lunga durata s-a finalizat.

In acest sens, Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management organizeaza seminarul „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedura Fiscala. Noul Cod Vamal”.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 octombrie 2015, la Hotel Del Mar Mamaia, Constanţa.

In cadrul seminarului se va analiza impactul noilor reglementari fiscale si vamale, si  posibile provocari si/ sau oportunitati pentru companii.

Evenimentul va avea un caracter interactiv, iar echipa Deloitte isi propune sa adreseze toate problemele/situatiile propuse de participanti.

Printre tematicile discutate in cadrul seminarului se vor afla:

Reducerea cotei de TVA

Modificari privind impozitul pe profit

Modificari privind impozitul cu retinere la sursa

Modificari privind TVA

Impozitul pe venit si contributiile sociale: veniturile din activitati dependente si independente, veniturile din investitii, alte tipuri de venituri

Schimbari privind regimul microintreprinderilor

Noutati in sfera impozitelor si taxelor locale

Accizele din 2016

Modificari aduse de Noul Cod de Procedura Fiscala

Codul Vamal Unional – 1 mai 2016

Specialistii care vor dezbate aceste problematici sunt:

Ana Petrescu – Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Impozite directe, Deloitte Romania

Adrian Stoian – Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Impozitarea persoanelor fizice, Deloitte Romania

Alexandra Bunea-Oprisescu- Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de transfer, Deloitte Romania

Mihai Petre – Senior Manager, Vama şi Comerţ International, Deloitte Romania

Cristian Secrieru – Senior Associate, Reff&Associatii firma de avocatura corespondenta Deloitte Romania

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Startups.ro, DeBizz, 4Career, Learn&Go, Transilvania Business, Legal Magazin, Portal finante.ro, Revista Valoare, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Edumanager.ro, Administratie.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro sau (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

Despre Deloitte Romania si Moldova

Deloitte Romania si Moldova este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii in urmatoarele domenii: audit, consultanta, consultanta fiscala, juridica, financiara, managementul riscului, avand o echipa de peste 500 de profesionisti romani si expatriati.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*