O nouă certificare Lean Six Sigma în echipa Brightway®

O nouă certificare Lean Six Sigma în echipa Brightway®

Dorim să o felicităm pe colega noastră Diana Basoc pentru cea mai recentă certificare pe care a obținut-o, Lean Six Sigma Green Belt!

Într-un mediu de business plin de schimbări și provocări, este foarte important să utilizăm instrumente care ne ajută să ne adaptăm contextului actual și să generăm plus valoare pentru partenerii noștri. Lean Six Sigma are ca scop eficientizarea proceselor, reducerea erorilor și timpilor neproductivi.

“Metodologia Lean Six Sigma presupune cinci pași esențiali pentru atingerea unui obiectiv: definirea problemei, măsurarea proceselor, identificarea și analiza cauzelor problemei, îmbunătățirea fluxurilor care nu sunt eficiente și implementarea unui plan de control.

În timpul certificării Lean Six Sigma Green Belt, am experimentat toți acești pași și am aplicat metodologia pe studii de caz concrete. Cred că o organizație poate să-și optimizeze modul de lucru folosind această metodologie și abia aștept să integrez ceea ce am învățat în programele de training și consultanță pe care le susținem.”

Diana Basoc,

Senior Trainer @ Brightway®

Articole similare

NASA și Process Communication Model®

Istoria NASA și Process Communication Model® (PCM) începe în anul 1978 când Terry McGuire a început să aplice metodologia pentru recrutarea astronauților.

Află mai multe
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. O nouă certificare Lean Six Sigma în echipa Brightway®