13 March 2015

BusinessMark organizeaza conferinta Commerce. From offline to online, eveniment dedicat profesionistilor din zona de e-commerce.

Conferinta va avea loc pe 26 martie 2015, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti si va aduce in discutie provocarile si tendintele in comertul online.

Care este piața de e-commerce in Romania? Care sunt uneltele potrivite pentru a avea succes in e-commerce? Cum cresti segmentul de vanzari online? Cum te ajuta marketingul si cum iti fidelizezi clientii? Acestea sunt doar cateva dintre temele pe care le propunem pentru a fi discutate in cadrul evenimentului.

Printre primii speakeri ce au confirmat participarea la eveniment se numara:

Radu Stoica, Analytical Lead , Google Romania

Marian Alecsiu, CEO, F64

Marius Ghenea, Presedinte, ARMO

Radu Vilceanu, Founder & CEO, ContentSpeed

Antonio Eram, CEO si fondator, Netopia

Reprezentant Coinzone

Reprezentant 2parale

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Profit 360, Catalog cursuri, Femei in afaceri, Business24, Ziare.com, Retail-FMCG.ro, Calendar evenimente, Romanian Copywriter, Start Ups, MLM News, DeBizz, Legal Magazin, Brightway, Learn & Go, 4 Career, Social Media Romania, Magazinul Progresiv şi HRB Expert.

Pentru detalii suplimentare, puteti accesa www.business-mark.ro.

Datele de contact disponibile pentru inscrieri sunt (+40 ) 021 313 98 19, e-mail -mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clienţilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , , , , , , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*