23 July 2015

Pregateste flipchartul, cheama-ti echipa in meeting room si asteapta-ne cu un pahar de apa rece. Daca ne-ai convocat, venim!

Ti-am pregatit doua sesiuni DEMO gratuite, de aproape doua ore fiecare, pe subiecte de interes in momentul de fata: Viziune Financiara (Finance4NonFinance, decizii profitabile pe baza informatiilor economice) sau Negociere si Comunicare.

Sesiunea DEMO de Finance4NonFinance
Va fi o simulare de business prin care participantii vor descoperi cum pot lua decizii pe baza informatiilor economice. Vor avea ocazia sa analizeze din punct de vedere economic propria companie, furnizorii, clientii si concurentii.

Pentru a participa la acest training sau la sesiunea DEMO a programului de training nu sunt necesare cunostinte din domeniul financiar-contabil. Scopul este sa inveti cum sa interpretezi indicatorii economici si sa aplici impreuna u colegii tai strategii de management financiar care duc la decizii de business profitabile.

Ce beneficii ai daca participi:

Trainerii nostri vin la tine in companie si, timp de 90 de minute, derulează o parte din simularea interactiva de business ce sta la baza trainingului;

Descoperi originile sistemului financiar;

Inveti cum sa calculezi ciclul cash si vei afla ce decizii poti lua pe baza acestuia;

Analizezi diversi indicatori si primesti instrumente care poti imbunatati rata de rotatie a stocurilor si rata de incasare a creantelor;

Sesiunea DEMO de Negociere si Comunicare
Dar sa iti povestim si despre programul DEMO cu tema Negociere si Comunicare. Structura are acelasi mod de lucru ca si sesiunea precedenta, doar ca ne antrenam in strategii de comunicare si persuasiune. Aceasta experienta duce la maximizarea veniturilor si a ratei de succes a negocierilor cu clientii, furnizorii si partenerii de business.

Ce primesti dacă organizezi o astfel de sesiune DEMO pentru echipa ta:

Trainerii nostri vin la tine in companie si, timp de 90 de minute, deruleaza o parte din antrenamentul practic care sta la baza trainingului;

Primesti trei tehnici de negociere in domeniul tau de activitate;

Inveti o metoda de comunicare prin care pot obtine un avantaj in negociere;

Pleci cu o altfel de mod de prezentare a unei idei sau a unui produs/serviciu si un plan pentru a-ti maximiza rezultatele in urmatoarea negociere;

Cum se va derula intalnirea noastra
50 de minute dureaza simularea de business, 30-45 minute avem Q & A, iar la final socializam si ne cunoastem mai bine. Este necesar ca in echipa sa existe cel putin o persoana cu functie de conducere iar audienta sa nu depaseasca 10 persoane.

Este o ocazie foarte potrivita sa faceti cunostinta cu trainerul Brightway si modul sau de lucru, si, mai ales, sa primesti raspunsuri la o parte dintre provocarile cu care te confrunti in echipa ta.

Abia asteptam sa te cunoastem, pe tine si echipa ta, poti sa te inscrii AICI!

Tagged , , , , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*