La Brightway, poti plati cursurile de dezvoltare profesionala in criptomonede!

La Brightway, poti plati cursurile de dezvoltare profesionala in criptomonede!

Viitorul a sosit: Brightway, parteneriat cu Utrust pentru plata in criptomonede a cursurilor!

Am semnat, de curand, un parteneriat cu Utrust, cea mai mare solutie de plata in criptomonede din lume, permitand astfel achizitionarea cursurilor de dezvoltare profesionala si personala inclusiv cu ajutorul monedelor virtuale, pe langa modalitatile clasice.

Astfel, compania noastra devine numai a doua din Romania care foloseste serviciile Utrust, brand cu o prezenta in peste 180 de tari, iar aceasta facilitate ne permite sa ne apropiem si mai mult de clientii nostri, prin democratizarea si modernizarea metodelor de plata a serviciilor pe care le oferim.

"Tehnologia blockchain a deschis noi cai de progres, una dintre ele fiind in domeniul financiar, iar Brightway doreste sa se alature celor care faciliteaza transformarea sistemelor financiare. Ne dorim mult sa investim in a tine pasul cu piata, tocmai de aceea plata cursurilor noastre se poate face direct cu Bitcoin, Ethereum, UTK (Utrust Token), Dash si USDT (Tether). Partenerii nostri de la Utrust sunt cei care ne ajuta in procesul de implementare, iar in curand vom avea si alte optiuni de plata", spune Mihai Arghire, CEO Brightway.

Pe de alta parte, Sanja Kon, CEO Utrust, a anuntat parteneriatul pe Twitter: "Intotdeauna am considerat coachingul unul dintre cele mai importante instrumente de dezvoltare pentru lideri si companii. Iar de acum, gratie Brightway si Utrust, companiile pot achizitiona servicii de coaching folosind criptomonede". Pe aceeasi retea de socializare, compania noastra a realizat un sondaj cu privire la noua modalitate de plata, iar rezultatele sunt relevante: 100% dintre repondenti apreciaza ideea si considera ca piata din Romania este pregatita pentru o astfel de schimbare.

Desi ne numaram printre primele companii din Romania care permit plata in monede virtuale, consideram ca este un pas firesc pentru a ne alinia unei societati din ce in ce mai digitalizate si pentru a face trecerea "de la plastic money la blockchain". Concret, plata cursurilor noastre de dezvoltare profesionala, organizationala si personala se poate face instant, accesand portofelul digital si scanand codul QR aferent. Tehnologia blockchain garanteaza securitatea si transparenta tuturor tranzactiilor, prin mijloace specifice, eliminand intermediarii din ecuatie (banci, agentii etc.), ceea ce inseamna ca nu mai exista taxe suplimentare pentru transferuri bancare si schimb valutar, ca in cazul platilor traditionale.

Am ales Utrust intrucat aceasta companie stimuleaza cel mai bine economiile emergente, printr-un sistem usor de utilizat, sigur si accesibil. In timp ce Brightway ofera solutii inovatoare pe termen scurt si pe termen lung, care iti permit sa castigi timp, bani si intelepciune pentru tine si organizatia ta, partenerii nostri vin cu solutiile ideale pentru modernizarea platilor si industriei financiare, oferind tranzactii instantanee si decontari imediate in criptonumerar, pentru comerciant.

Iata, in continuare, lista cursurilor noastre, care pot fi platite inclusiv in criptomonede:

- cursuri open (Finance for Non Finance, Leadership Academy, First Time Manager, Project Management at Work, PCM - Process Communication Model, Time Management);

- teambuilding (Survival, DOGZ, Esente si Emotii, 5enses, Nostalgia, Team Spirit etc.);

- cursuri tehnice (pachetul Microsoft Office for Business - Word, Excel, Power Point, Project, Access, Excel VBA);

- programe in-house dezvoltate pentru nevoile oricarei echipe si programe de obiective si prioritizare pentru anul 2022.

 


Let's start CRYPTO! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Articole similare

Taibi Kahler, fondatorul PCM®

Află povestea Dr. Taibi Kahler într-un articol bine ducumentat și descoperă cum a ajuns să creeze metodologia PCM® și să colaboreze cu NASA.

Afla mai multe
Cultura chinezească, cultura englezească.... cultura organizațională

Cultura organizațională are la bază valorile oamenilor, totalizează acele lucruri despre care poți spune "la noi așa se face". Află cum poate să te ajute să obții performanță!

Afla mai multe
Vânzătorul ascuns și vânzarea inspirațională

Până nu demult vânzarea era un proces foarte bine articulat, în care funcția de agent de vânzări era destul de controversată. Cum stau lucrurile în ziua de azi? 

Afla mai multe
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. La Brightway, poti plati cursurile de dezvoltare profesionala in criptomonede!