Curs Finance for NonFinance | Simulare de business București 13-14 Mai

Finance for NonFinance

13-14 mai
DESPRE TRAINING

În ce constă simularea de business Finance for NonFinance?

Trainingul se desfășoară sub forma unei simulări de business, pe parcursul căreia participanții sunt managerii unei companii, reprezentând fiecare un domeniu cheie din economia de piață: producție, servicii, distribuție, banking.

Participanții administrează resursele companiei și iau decizii pe baza informațiilor economice, ajungând să înțeleagă documentele și indicatorii financiari, mecanismele pieței și impactul propriilor decizii în organizația din care fac parte.

Simularea de business Finance for NonFinance se adresează persoanelor care lucrează cu indicatori, bugete, planificări, analize sau alte informații financiare, managerilor și antreprenorilor. Fiind axată pe impactul deciziilor în business, este utilă atât persoanelor care nu au cunoștințe financiare, cât și celor care au studii/experiență în acest domeniu.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓ Înțelegerea documentelor financiare și a conceptelor Activ/Pasiv (Assets/Liabilities), Cont de Profit și Pierdere (P&L), Cash Flow.
   ✓ Metode de interpretare a indicatorilor financiari pentru a lua decizii profitabile.
   ✓ Un sistem de management bazat pe gestionarea eficientă a ciclului cash.
   ✓ Tehnici de analiză a concurenților și partenerilor de business ce vor crește rata de succes în negocieri și vor diminua riscul comercial.
   ✓ O analiză a pieței în care activezi și a oportunităților de a atrage capital/obține aprobări ale bugetelor.
   ✓ O strategie pentru bugetarea și planificarea proiectelor viitoare.
TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile financiar, marketing, vânzări, antreprenoriat.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa în poziții de top management.

A participat în calitate de Local Expert în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a României (2000-2004) și a coordonat în cadrul echipei Brightway peste 50 de proiecte de consultanță pentru optimizarea proceselor de business la nivel național și internațional.

Investiție

Investiția este de 390 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

** Taxa include caietul de lucru, 2 mese de prânz, 4 pauze de cafea, bufet cu patiserie.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară în perioada 13-14 mai, între orele 09:00-18:00, la Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr 63-65, București.
 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Finance for NonFinance - BUCUREȘTI