Middle & First Time Manager | 26-27-28-29 OCT București

Middle & first time manager

[Online] 26-27-28-29 Octombrie 
DESPRE TRAINING

În ce constă acest training?

Middle & first time management este un program care facilitează conștientizarea responsabilităților și impactului rolului de manager într-o organizație. Participanții primesc o serie de instrumente de people management și se antrenează să gestioneze situații cheie din activitatea de conducere a unei echipe în contextul provocărilor actuale.

Programul se adresează persoanelor care au preluat o funcție de management, middle managerilor care vor să își dezvolte abilitățile de conducere, membrilor echipei care urmează să preia un rol de management în viitorul apropiat.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

✓ Conștientizezi tendințe de lucru și moduri de adaptare la contextul actual. 
✓ Înveți să definești obiective și să le cascadezi către membrii echipei tale.
✓ Primești instrumente pentru delegarea sarcinilor și monitorizarea performanței.
✓ Te antrenezi să motivezi nonfinanciar membrii echipei și să setezi cadrul motivațional financiar.
✓ Construiești un plan de acțiune prin care să duci echipa din stadiile Forming/Storimig în stadiile Norming/Performing.
✓ Primești tehnici de comunicare a mesajelor și oferire a feedbackului.
✓ Înveți să gestionezi conflictele și situațiile limită.
✓ Te antrenezi să gestionezi rezistența oamenilor la schimbare și să facilitezi adaptarea la noul context.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

 

Investiție

Investiția este de 300 EUR + TVA. Participarea Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii de management luate în urma cursului.  

 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară ONLINE pe parcursul a 4 sesiuni de căte 4 ore, în perioada 26-27-28-29 Octombrie, de la 09:00-13:00, prin intermediul platformei Cisco Webex.

* Recomandăm susținerea procesului de dezvoltare din cadrul echipei prin sesiuni individuale de Coaching Transformațional. 

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Middle & first time manager - ONLINE