Rolul și Resursele Middle Managerului | Management Training | Start pe 6 iulie - ONLINE

DESPRE TRAINING

✓ Lucrăm de acasă, nu doar stăm acasă! Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară prin intermediul platformei Cisco Webex într-o perioada de 4 zile, în zilele de 6-7/9-10 iulie.
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.

✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială. Chiar și în vremuri mai dificile, simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

În ce constă acest training?

Training-urile dedicate Middle Managementului reprezintă programe care facilitează conștientizarea rolului de Middle Manager și clarificarea responsabilităților aferente unei astfel de poziții. De asemenea, pe parcursul programului online, participanții primesc o serie de instrumente de people management și ghidaj în implementarea acestora.

Programul se adresează persoanelor care au preluat o funcție de management, middle managerilor care vor să își dezvolte abilitățile de management, membrilor echipei care urmează să preia un rol de conducere în viitorul apropiat.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

✓ Clarifici legăturile și diferențele dintre rolurile operaționale și poziția de ghidare a membrilor echipei către performanță.
✓ Participi la antrenament practic al abilităților de management, comunicare cu echipa și persuasiune.
✓ Urmărești obiective măsurabile, pentru fixarea și particularizarea conceptelor pentru fiecare tip de personalitate din echipă.
✓ Te antrenezi în perfecționarea factorilor motivaționali, îmbunătățirea abilităților de acordare a feedback-ului.
✓ Implementezi instrumente de delegare și organizare a echipei care vor genera îmbunătățiri măsurabile ale performanței.
✓ Înțelegi diversitatea modurilor de comunicare ale oamenilor și felul în care fiecare lider se poate face “auzit” prin adaptarea la fiecare tip de personalitate.
✓ Traseul de dezvoltare parcurs produce o schimbare pozitivă ce se multiplică la nivelul întregii organizații.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Traineri: Bogdan Secară și Mihai Arghire

Bogdan Secară este medic de formație, iar cea mai mare parte a experienței sale profesionale este în vânzări, management și consultanță de business. Abordarea practică, orientarea către acțiuni și rezultate concrete îl ajută să creeze o conexiune rapidă cu membrii echipelor de vânzări.

Bogdan obține rezultate remarcabile în programele de dezvoltare ale echipelor comerciale, reușind să antreneze participanții utilizând simulări interactive și metode inovatoare de învățare experiențială. (vezi profilul complet la Bogdan Secară - Senior Trainer)

 

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

 

Investiție

Investiția este de 370 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele relații/procese de comunicare optimizate în urma cursului.  

* Taxa include: profilul de personalitate PCM® și Caietul de lucru, transmise în format electronic.
 

Desfășurare

Trainingul pentru Middle Management se desfășoară pe parcursul a 4 zile - 6-7/9-10 iulie, între orele 14:00-18:00, online.

**Recomandăm susținerea procesului de dezvoltare din cadrul echipei prin sesiuni individuale de Coaching Transformațional. 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Rolul și Resursele Middle Managerului | Management Training | Start pe 6 iulie - ONLINE