Tehnici de vânzare și comunicare prin telefon
20 iulie
DESPRE TRAINING

În ce constă acest training?

Într-o lume în care digitalizarea și rapiditatea răspunsurilor ne guvernează alegerile zilnice, modul în care interacționăm telefonic cu potențialii și actualii clienți reprezintă o etapă cheie din procesul de vânzare. Acest program de Training în vânzări și consiliere prin telefon se desfășoară sub forma unei simulări pe parcursul căreia te vei antrena prin exerciții de comunicare și persuasiune, role-playuri și vei primi instrumente pentru a-ți îmbunătăți calitatea interacțiunilor telefonice.

Programul se adresează celor care interacționează telefonic frecvent cu clienții sau partenerii de business. Este potrivit pentru companiile care oferă servicii de customer care, vânzare prin telefon sau care gestionează proiecte de tip call-center, dar și altor persoane care doresc să își îmbunătățească rezultatele obținute din interacțiunile telefonice.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

✓ Vei simula diferite situații de interacțiune cu clienții.
 ✓ Vei analiza structura unui proces eficient de comunicare prin telefon.
 ✓ Vei primi feedback de la trainer și participanți.
 ✓ Vei pune în practică tehnici de comunicare și persuasiune.
 ✓ O abordare structurată a proceselor de vânzare și consiliere prin telefon.
 ✓ Metode de persuasiune prin telefon.
 ✓ Tehnici pentru a capta atenția interlocutorului într-o convorbire.
 ✓ Un manual de implementare pentru a putea pune în practică instrumentele primite.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Mihai Arghire

Mihai Arghire aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale.

Are o experiență complexă în managementul procesului de vânzare, în principalele forme de existență ale acestuia: business to business, retail, către International Key Accounts, prin canale de distribuție, online.

A coordonat departamente de vânzări, marketing&comunicare, dar și companii în etapele start-up și scale-up, în cadrul cărora s-a remarcat prin obținerea de performanțe deosebite. Este specializat în crearea design-ului programelor de training folosind simulări de business și metode de învățare experiențială pe următoarele teme: vânzări, negociere, leadership, comunicare, lucru în echipă.

Investiție

Investiția este de 150 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. 
Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate.  

** Taxa include caietul de lucru, masa de prânz, 2 pauze de cafea, bufet cu patiserie.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară pe data de 20 iulie, între orele 09:00-18:00, la Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr 63-65, București.
 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE