Training de vânzări | Curs Vânzări B2B | București 22-23 SEPT

Tehnici practice de vânzare

22-23 septembrie
DESPRE TRAINING

În ce constă acest training?

Modulul Tehnici Practice de Vânzare are ca scop perfecționarea abilităților de vânzare și optimizarea procesului de interacțiune cu potențialii clienți. Programul se desfășoară sub forma unui antrenament în cadrul căruia vei dobândi un set de tehnici practice de vânzare îmbunătățind în mod concret anumiți indicatori de performanță.

Se adresează persoanelor care lucrează activ în domeniul vânzărilor și își doresc dezvoltarea abilităților, dar și aplicabilitate practică a tehnicilor învățate, concretizată cât mai curând prin creșterea reală a volumului de vânzări.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓ Strategii pentru adaptarea procesului tău de vânzare la schimbările pieței; 
   ✓ Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienți;
   ✓ Tehnici de prezentare persuasivă a produselor și serviciilor oferite;
   ✓ Pași concreți pentru definirea unui set de argumente de vânzare convingătoare;
   ✓ Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vânzării;
   ✓ Modalități pentru a răspunde obiecțiilor și a comunica în situații dificile;
   ✓ Pârghii pentru a atrage clienți noi;
   ✓ Un manual de implementare pentru a putea pune în practică instrumentele primite;
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Bogdan Secară

Bogdan Secară – Senior Trainer & Consultant, este medic de formație, iar cea mai mare parte a experienței sale profesionale – 18 ani – este în zona de business, în special în ramura farmaceutică a industriei și în consultanță. Din cei 18 ani de experiență, în peste 13 ani a condus echipe, atât la nivel regional, cât și național.

Abordarea foarte pragmatică a programelor de training pe care le implementează are la bază o experiență profesională foarte vastă pe care a obținut-o din contactul nemijlocit cu mediul de business în procesul de promovare și vânzare directă, precum și conducând echipe eterogene de până la 100 de oameni.

Valoarea adăugată experienței de management la nivel național o reprezintă activitatea sa în cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching și mentoring pentru echipe de middle management, obținerea calificativului “Proficiency “ pentru GM și desemnarea ca parte a grupului internațional de High Potential al unei mari companii multinaționale.

Expertiza profesională este completată de certificarea în metodologia Hogan și de absolvirea cursurilor “Fundamentals in Systemic Coaching” – Alain Cardon. 

 

Investiție

Investiția este de 300 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

** Taxa include: caietul de lucru, 2 mese de prânz, 4 pauze de cafea, bufet cu patiserie.
 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară pe 22-23 septembrie, între orele 09:00-18:00, la Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr 63-65 București.

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Tehnici practice de vânzare - BUCUREȘTI