Comunicare în contextul actual utilizând PCM®

[ONLINE] 17-19 & 22-24 Noiembrie 2021
DESPRE TRAINING

Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară online, pe Zoom în sesiuni de câte 4 ore, în zilele 17, 18, 19 și 22, 23, 24 Noiembrie (09:00-13:00).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială. Chiar și în vremuri mai dificile, energia pozitivă și simțul umorului fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util trainingul PCM® în contextul actual?

În fața unei amenințări, oamenii au reacții emoționale și utilizează mai mult decât de obicei zonele corespondente creierului reptilian și sistemului limbic (reacții instinctive luptă/fugi/îngheață), mai degrabă decât neocortextul (gândirea rațională).

Când pericolul nu este neapărat tangibil sau vizibil, aceste reacții dau naștere unor comportamente iraționale, precum panica din supermarketuri, decizii impulsive, agresivitate față de alții, etc.

PCM® este o metodologie pentru analiza personalității ce a fost creată de Taibi Kahler, pe baza a peste 40 de ani de cercetare, modelul fiind validat de aproximativ 1 milion de profile completate. Metodologia PCM® folosește instrumente practice, care pot fi utilizate în interacțiunea cu o persoană, pentru a-i determina în timp real trăsăturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile în contextul actual.

Trainingul PCM® te ajută să adresezi nevoia de conectare a oamenilor din momentul actual, îți oferă tehnici de comunicare pentru a menține ridicat nivelul de motivare al colegilor și instrumente pentru a fi persuasiv în relația cu partenerii de business.

BENEFICII

Ce obții în urma participării la trainingul de PCM®?

✓ Conștientizezi arhitectura personalității tale, îți înțelegi comportamentele și tiparele de gândire.
✓ Înveți cum te poți automotiva și cum îi poți ajuta pe alții să gestioneze emoțional schimbările actuale și să se adapteze la noi moduri de lucru.
✓ Aplici tehnici pentru a realiza profilul de personalitate al unei persoane în timp real, observând limbajul verbal, nonverbal și paraverbal al acesteia.
✓ Primești instrumente pentru a te conecta mai ușor cu cei din jur și pentru a-ți face ideile/mesajele auzite în contextul actual.
✓ Te antrenezi să utilizezi strategii de motivare adaptate nevoilor psihologice ale persoanelor din echipa ta.
✓ Înveți cum să diminuezi numărul conflictelor în comunicarea cu partenerii de business și familia.
✓ Descoperi cum să identifici modul de interacțiune și stilul de management preferate de o persoană.
✓ Primești tehnici de persuasiune care te ajută să fii mai convingător când transmiți un mesaj către partenerii de business.
✓ Înveți într-un mod distractiv cum poți să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur hrănind fiecare tip de personalitate cu nevoia psihologică specifică.
TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

 

Investiție

Investiția este de 550 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu aplicarea instrumentelor în primele interacțiuni cu partenerii de business.

** Taxa include:
✓ Profilul de personalitate PCM® precum și caietul de lucru în format electronic.
✓ Asistență 3 luni după finalizarea trainingului (e-mail/telefonic/întâlniri online).
✓ Teme de implementare săptămânale pe e-mail în timpul celor 3 luni de asistență.
 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online, pe Zoom, în 6 sesiuni de câte 4 ore, în zilele 17, 18,19 și 22, 23, 24 Noiembrie (09:00-13:00).

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Comunicare în contextul actual utilizând PCM®