Finance for NonFinance

[ONLINE] 15-18 Noiembrie 2021
DESPRE TRAINING

✓ Suntem online, rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Se desfășoară prin intermediul platformei Cisco Webex pe parcursul a 4 zile de training, pe 15-18 Noiembrie (13:00-18:00).
✓ După training, participanții primesc săptămânal teme de implementat cu răspunsuri  digital-interactive.
✓ Deși subiectul este perceput ca unul complex, simularea interactivă generează energie, implicare și bună dispoziție. Învățăm cu plăcere!

În ce constă simularea online de business Finance for NonFinance?

Trainingul se desfășoară online, sub forma unei simulări de business, pe parcursul căreia participanții sunt managerii unei companii. Fiecare companie reprezintă un domeniu cheie din economia de piață: producție, servicii, distribuție, banking.

Participanții administrează resursele companiei și iau decizii pe baza informațiilor economice, ajungând să înțeleagă documentele și indicatorii financiari, mecanismele pieței și impactul propriilor decizii în organizația din care fac parte. Învață cum să-și adapteze strategia contextului actual și nevoilor pieței.

Simularea online de business Finance for NonFinance se adresează persoanelor care lucrează cu indicatori, bugete, planificări, analize sau alte informații financiare, managerilor și antreprenorilor. Fiind axată pe impactul deciziilor în business, este utilă atât persoanelor care nu au cunoștințe financiare, cât și celor care au studii/experiență în acest domeniu.

Este un program de training esențial pentru dezvoltarea competențelor de management strategic.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓ Înțelegerea documentelor financiare și a conceptelor Activ/Pasiv (Assets/Liabilities), Cont de Profit și Pierdere (P&L), Cash Flow.
   ✓ Metode de interpretare a indicatorilor financiari pentru a lua decizii profitabile.
   ✓ Un sistem de management bazat pe gestionarea eficientă a ciclului cash.
   ✓ Tehnici de analiză a concurenților și partenerilor de business ce vor crește rata de succes în negocieri și vor diminua riscul comercial.
   ✓ O analiză a pieței în care activezi în momentul curent și a oportunităților de a atrage capital/obține aprobări ale bugetelor.
   ✓ O strategie pentru bugetarea și planificarea proiectelor viitoare, pornind de la contextul actual si de la nevoile prezente ale Pieței.
   ✓ Perspective noi pentru adaptarea strategiei de management la contextul actual.
TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer Coordonator - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile leadership, financiar, marketing, antreprenoriat.

Și-a început cariera de consultant în calitate de Local Expert în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a României (2000-2004). În echipa Brightway a coordonat peste 50 de proiecte pentru optimizarea proceselor operaționale în organizații cu expunere la nivel național și internațional.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa dobândită de-a lungul anilor în poziții de top management.

Investiție

Investiția este de 475 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

** Taxa include caietul de lucru, manualul și diploma, transmise în format electronic.

Desfășurare

4 zile de training online în perioada 15-18 Noiembrie 2021, între orele 13:00-18:00.
 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Finance for NonFinance - ONLINE