Telesales & Customer Service

[FACE-TO-FACE] 19 și 20 Iulie
DESPRE TRAINING

Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară într-o locație din centrul Bucureștiului, în două sesiuni a câte 8h, pe parcursul a 2 zile19 și 20 Iulie, în intervalul 09:00-18:00.
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială: chiar și în vremuri mai dificile, simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util un training de vânzări în contextul actual?

Am plecat de la faptul că digitalizarea și rapiditatea răspunsurilor ne guvernează alegerile zilnice. Aproape toată comunicarea dintre companii și clienți se realizează fie online, fie telefonic, astfel încât modul în care interacționăm în special telefonic cu potențialii și actualii clienți reprezintă o etapă cheie din procesul de vânzare.

Și noi la rândul nostru vrem să oferim cele mai bune servicii pentru clienții din portofoliul nostru, dar și să menținem serviciile clienților noștri la standarde ridicate. De aceea am conceput acest program de perfecționare. Un program unic pentru antrenarea persoanelor ce interacționează direct cu clienții și partenerii de business, astfel încât acestea să transmită valorile și viziunea companiei, creând experiențe pozitive memorabile.

Cursul se desfășoară sub forma unei simulări interactive în cadrul căreia veți parcurge toate tehnicile de comunicare și persuasiune. Etapele trainingului de telesales și customer service includ exerciții și role-play-uri care livrează instrumente practice pentru a asigura performanța.

Vă îmbunătăți rata de conversie și învățați să prelucrați feedback-ul primit ca urmare a interacțiunilor telefonice, asigurându-vă rezultatele dorite în echipă. 

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓ Strategii pentru adaptarea procesului tău de vânzare la schimbările pieței; 
   ✓ Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienți;
   ✓ Pașii unui apel inbound/outbound și tehnici de abordare la telefon;
   ✓ Pași concreți pentru definirea unui set de argumente de vânzare convingătoare;
   ✓ Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vânzării;
   ✓ Modalități pentru a răspunde obiecțiilor și a comunica în situații dificile;
   ✓ Un manual de implementare pentru a putea pune în practică instrumentele primite;
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 300 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

Desfășurare

Trainingul se desfășoară face-to-face, în București, într-o locație din centrul orașului, în sesiuni de câte 8 ore, în zilele de 19 și 20 Iulie, între orele 09.00-18.00.

Toți angajații companiei noastre sunt vaccinați împotriva virusului SarsCov2, dar cu toate acestea luăm toate măsurile de siguranță pentru a ne asigura că nu există niciun  risc pentru participanți. Indiferent de stadiul vaccinării participanților, testarea împotriva virusului, distanțarea socială și măsurile de igienizare vor fi respectate întocmai. 

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Telesales & Customer Service