Diagnoză | Coaching | Consultanță

Coaching & Consultanță

EXPLOREAZĂ
Potențialul organizației din care faci parte!
Transformă perioadele cu multe schimbări în momente optime pentru dezvoltare. Alege să faci o "radiografie" a situației de astăzi din compania ta și să îți poți planifica, în baza unui raport, pașii potriviți de dezvoltare. Mai apoi, pornește împreună cu oamenii cheie din echipa ta într-o călătorie de dezvoltare cu ajutorul instrumentelor de coaching sau consultanță specializată. 
Diagnoza
Analiză sistem vânzare

Un sistem adaptabil de vânzări în contextul schimbărilor care apar atât de frecvent în zilele noastre este esențial pentru eficiența companiei.

Află mai multe
Analiză sistem logistic

Analiza sistemului de distribuție și logistică face ca "motorul" companiei tale să funcționeze la standarde înalte, cu precizie și rapiditate.

Află mai multe
Analiză financiară

Analiza indicatorilor financiari și ai balanței și corelații cu productivitatea companiei pot dezvălui strategii de business care cresc profitabilitatea.

Află mai multe
Arhitectura organizațională

Analiza fluxurilor de procese în cadrul arhitecturii organizaționale reprezintă un pilon important în fortificarea businessului tău.

Află mai multe
Consultanță
Optimizare procese

Alege documentarea și optimizarea fluxurilor de procese și vei obține un impact important pentru repoziționarea și dezvoltarea businessului tău.

Află mai multe
Echilibru financiar

Descoperă strategii de îmbunătățire a businessului tău pornind de la analiza financiară și mai apoi utilizarea eficientă a informațiilor financiare.

Află mai multe
Managementul performanței

Sistemele de motivare și instrumentele de leadership fac diferența atunci când vine vorba de performanța echipei. Perfecționează-le!

Află mai multe
Sistem vânzare și logistică

Readaptarea sistemului de vânzare și logistică la contextul actual reprezintă o cerință obligatorie pentru un business profitabil. 

Află mai multe
Plan de marketing

Integrează strategiile de marketing specifice produselor sau serviciilor tale cu cele mai noi modalități de advertising. Fă-ți un plan!

Află mai multe
Coaching
Executive Coaching

Rolurile de top management vin cu provocări în fiecare zi, unele mai dificile altele doar solicitante. Gasește-ți propriile soluții alături de un coach!

Află mai multe
Sales Expert Coaching

În domeniul vânzărilor, mereu este loc de mai bine! Poți antrena expertul din interiorul tău și îți poți folosi la maximum punctele forte!

Află mai multe
Coaching Transformațional

Transformarea pe care o visai poate apărea dacă ai alături de tine un partener de încredere care să creeze contextul favorabil revelațiilor.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Coaching & Consultanță