Analiza sistemului de distribuție și logistică | Brightway

Analiză sistem logistic

DESPRE PROGRAM

În ce constă analiza sistemului de distribuție și logistică?

Sistemul de distribuție și logistică reprezintă unul dintre procesele complexe cheie din companie. Pentru că implică un număr mare de variabile, o analiză atentă poate genera soluții concrete la diferitele dificultăți și idei de dezvoltare pentru creșterea productivității.

Consultanții noștri documentează în detaliu pașii sistemului de distrbuție și logistică din companie și identifică zonele care necesită îmbunătățiri sau modificări. În plus, procesele, subprocesele și responsabilii pentru acestea sunt documentate pentru ca dezvoltarea să poată avea loc mult mai rapid.

Cui se adresează?

O astfel de analiză se adresează managerilor de companii mici și mijlocii, dar și managerilor departamentelor de distribuție sau logistică din companii de toate dimensiunile, care au nevoie de o "radiografie" a acestui sector de activitate.

TESTIMONIALE
REZULTATE

Participanți

 

Gestionarea echipei. Pentru managerii echipelor de distribuție sau logistică, analiza sistemului reprezintă o mai bună gestionare a relațiilor între colegi.

Overview asupra sistemului. O imagine de ansamblu asupra întregului sistem, extrem de utilă pentru management.

Direcții de rezolvare clare. Atunci când apar situații dificile sau blocaje, direcția de rezolvare este mai ușor de identificat.

Diminuarea stresului. Odată cu clarificarea procedurilor și proceselor, nivelul stresului membrilor echipei este mai redus. 

Organizație

 

Un sistem documentat. Toate procesele din departamentele de distribuție și logistică vor fi documentate și ușor de urmărit/gestionat.

Eficientizarea deciziilor. Timpul investit în luarea deciziilor corecte scade considerabil odată cu eficientizarea proceselor.

Responsabilități clare în echipă. Fiecare membru al echipei va ști clar care sunt responsabilitățile sale și cum se intersectează cu cele ale colegilor.

Direcții de dezvoltare. Claritate asupra ariilor care necesită îmbunătățire sau modificare.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Analiză sistem logistic