Coaching

Coaching
Executive Coaching

Rolurile de top management vin cu provocări în fiecare zi, unele mai dificile altele doar solicitante. Alege să optimizezi gestionarea lor prin programul de executive coaching.

Află mai multe
Sales Expert Coaching

În domeniul vânzărilor, mereu este loc de mai bine! Poți antrena expertul din interiorul tău și îți poți folosi la maximum punctele forte alături de un coach specializat în vânzări!

Află mai multe
Coaching Transformațional

Transformarea pe care ți-o dorești și pentru care ești pregătit astăzi poate ieși la iveală dacă ai alături de tine un partener de încredere care să creeze contextul favorabil revelațiilor.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Coaching