Consultanță în business | Brightway

Consultanță

Consultanță
Optimizare procese

Alege documentarea și optimizarea fluxurilor de procese și vei obține un impact important pentru repoziționarea și dezvoltarea businessului tău.

Află mai multe
Echilibru financiar

Descoperă strategii de îmbunătățire a businessului tău pornind de la analiza financiară și mai apoi utilizarea eficientă a informațiilor financiare.

Află mai multe
Managementul performanței

Sistemele de motivare și instrumentele de leadership fac diferența atunci când vine vorba de performanța echipei. Perfecționează-le!

Află mai multe
Sistem vânzare și logistică

Readaptarea sistemului de vânzare și logistică la contextul actual reprezintă o cerință obligatorie pentru un business profitabil. 

Află mai multe
Plan de marketing

Integrează strategiile de marketing specifice produselor sau serviciilor tale cu cele mai noi modalități de advertising. Fă-ți un plan!

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Consultanță