Diagnoză organizațională

Diagnoza

Diagnoza
Analiză sistem vânzare

Un sistem adaptabil de vânzări în contextul schimbărilor care apar atât de frecvent în zilele noastre este esențial pentru eficiența companiei.

Află mai multe
Analiză sistem logistic

Analiza sistemului de distribuție și logistică face ca "motorul" companiei tale să funcționeze la standarde înalte, cu precizie și rapiditate.

Află mai multe
Analiză financiară

Analiza indicatorilor financiari și ai balanței și corelații cu productivitatea companiei pot dezvălui strategii de business care cresc profitabilitatea.

Află mai multe
Arhitectura organizațională

Analiza fluxurilor de procese în cadrul arhitecturii organizaționale reprezintă un pilon important în fortificarea businessului tău.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Diagnoza