Executive Coaching | Brightway Coaching | Senior Management

Executive Coaching

DESPRE TRAINING

În ce constă programul Executive Coaching?

Atunci când esti într-o poziție de senior management lucrurile se schimbă foarte mult, responsbilitățile se schimbă și de asemenea nevoile tale sunt mult mai complexe. În orice proces de îmbunătățire a rezultatelor oamenii care ocupă roluri de senior management au nevoie de specialiști care să poată înțelege și să genereze insighturi pertinente pentru situații complicate. Profesionișii din echipa Brightway au fost pregătiți în acest sens și au pe de o parte capacitatea de a înțelege dificultățile managerilor seniori business-wise, însă pot și să creeze contexte favorabile din punct de vedere cognitiv și emoțional pentru revelații sau identificarea soluțiilor.

Acest program este în mod special construit pentru managerii cu multă experiență pentru că folosește instrumente adaptate, iar specialiștii alocați acestor proiecte sunt pregătiți în mod special pentru asta și au experiență în înțelegerea diverselor situații de business complexe.

Cui se adresează?

Programul se adresează persoanelor care ocupă poziții de management operațional compex sau care gestionează echipe numeroase. De asemenea, se adresează persoanelor în funcții de CEO sau în poziții de management în mari organizații. Experiența ne-a demonstrat că astfel de profesioniști au nevoie de o altfel de abordare, adaptată nevoilor lor complexe.

TESTIMONIALE
REZULTATE

Participanți

 

Gestionarea situațiilor dificile. Odată cu dezvoltarea, situațiile dificile devin tot mai dese, iar capacitatea managerilor de a le face față este strâns legată de succes.

Descoperirea propriilor soluții. Rețetele unui management de succes au fost scrise și rescirse. Care este soluția potrivită pentru tine, însă?

Echilibrul profesional - personal. Cum poți face ca viața de la serviciu să nu o influențeze pe cea de acasă și vice-versa?

Viziune. Misiune. Valori. Atunci când ai succes, misiunea personală este în acord cu munca pe care o depui în fiecare zi. 

Growth Mindset. Mentalitatea de acest tip, focalizată pe dezvoltare continuă, este bazată pe elementele de putere din fiecare dintre noi, pe care le putem descoperi. 

Organizație

 

Decizii mai bune. Încă de la prima decizie mai bună luată de un senior manager, investiția companiei se recuperează prin câștiarea de timp bani și alte resurse.

Management stabil. Oamenii cheie din compania ta pun bazele pentru un sistem de management stabil, aliniat misiunii, viziunii și valorilor companiei.

Gestionarea echipelor. Printr-o funcționare optimă a sistemului managerial și a persoanelor aflate în poziții cheie, echipele operaționale vor prelua modelul de succes.

Îmbunătățirea relațiilor cu partenerii. Partenerii de business privesc organizația ca fiind reprezentată de top managerii acesteia. O mai bună performanță înseamnă în mod direct îmbunătățirea imaginii companiei. 

Strategie aplicată. Alături de un executive coach, strategia optimă pentru gestionarea echipei sau a companiei este mai ușor de aplicat și soluțiile bune apar mai rapid.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Executive Coaching