Sales Expert Coaching

DESPRE PROGRAM

În ce constă programul Sales Expert Coaching?

Pentru că lumea vânzărilor este mereu în schimbare și provocările nu încetează să apară, specialiștii Brightway® au dezvoltat un program unic de coaching care să țintească în mod particular provocările care apar în acest domeniu. Atingerea potențialului maxim în activitatea de vânzare ține de modalitatea în care fiecare persoană își parcurge propria călătorie în interiorul său și explorează emoțiile, fricile și punctele forte de acolo.

Coachii specializați și cu experiență în domeniul vânzărilor pot înțelege mai bine și pot aderesa direct întrebările potrivite pentru a te sprijini în procesul de descoperire a soluțiilor specifice acestei profesii complexe.Totul se întâmplă în sesiuni unu-la-unu de 50-60 de minute. 

Cui se adresează?

Programul se adresează persoanelor cu experiență în vânzări care au nevoie de o schimbare de perspectivă sau celor care întâmpină dificultăți sau bariere sau doresc să îmbunătățească anumite aspecte la activitatea lor. Fiind un domeniu în continuă schimbare, provocările pot să apară chiar în cazul persoanelor cu experiență foarte vastă sau care dețin poziții manageriale.

TESTIMONIALE
REZULTATE

Participanți

 

Obiective Reale. Deși auzim despre obiective mai mereu, stabilirea unor obiective personale REALE este dificilă dar extrem de importantă pentru obținerea rezultatelor în plan personal și profesional.
Identificarea dificultăților. Momentul oportun pentru a aloca timp dedicat pentru a analiza elementele pe care doresc să le îmbunătățească la ei înșiși.
Explorarea emoțiilor și gândurilor. Credințele și trăirile noastre ne influențează acțiunile la fiecare pas. Conștientizarea și înțelegerea lor este esențială pentru performanță.
Descoperirea elementor de putere. Explorarea propriei persoane duce către descoperiri uneori dificile, alteori minunate, care te ajută să îți găsești echilibrul personal.
Individualitate. Sesiunile de coaching 1:1 aduc creșterea, schimbarea sau îmbunătățirea propriei persoane, exact în măsura în care fiecare este pregătit și capabil.

Organizație

 

Dezvoltarea oamenilor. Dezvoltarea fiecărui membru al echipei înseamnă creșterea organizației. 
Îmbunătățirea relațiilor cu partenerii/echipa. Oamenii echilibrați construiesc în jurul lor relații funcționale, prospere. A fi bine cu propria persoană înseamnă a fi bine cu ceilalți.
Decizii mai bune. Compania câștigă timp și resurse prin optimizarea deciziilor pe care oamenii le iau și evitarea greșelilor. O singură decizie corectă înseamnă pentru companie recuperarea investiției.
Gestionarea schimbărilor. Susținerea echipelor care trec prin perioade de tranziție în care adaptabilitatea la noi contexte poate genera dezechilibre.
Susținerea dezvoltării organizaționale. Creșterea exponențială a unei companii trebuie consolidată de creșterea oamenilor cheie din echipă.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sales Expert Coaching