Consultanță vânzari | Sistem de vânzare și logistică

Sistem vânzare și logistică

DESPRE PROGRAM

În ce constă programul?

Consultanța pentru îmbunătățirea sistemului de vânzare și logistică pornește de la analiza atentă a sistemului actual, detaliată în secțiunea diagnoză. După evaluarea "status quo-ului', consultanții noștri oferă sugestii de îmbunătățire și eficientizare a sistemului, pentru a maximiza potențialul companiei.

Cu multă experiență în diferite arii de business, consultanții Brightway® aduc o perspectivă exterrnă asupra situației sistemului de vânzare și logistică și propun idei strategice, adaptate specificului companiei. Un business de succes se bazează în foarte mare măsură pe o echipă de vânzare puternică și pe un sistem logistic eficeint, așadar specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere instrumentele necesare pentru a obține rezultate mai bune de la echipele tale.

Cui se adresează?

Programul este destinat managerilor echipelor de vânzări din diferite domenii, atât "business to client" cât și "business to business" și managerilor din departamentele de distribuție și logistică. 

TESTIMONIALE
REZULTATE

Participanți

 

Gestionarea echipelor. Pentru managerii departamentelor de vânzare și logistică, sesiunile de consultanță duc la un sistem eficient de management.

Strategii de motivare.  Sistemele de motivare aplicate în funcție de nivelul de senioritate și personalitate cresc performanța echipelor.

Delegare eficientă. Cu o mai mare claritate asupra proceselor din sistemul de vânzare și logistică, delegarea către echipă capătă mai multă precizie.

Instrumente de dezvoltare strategice. Îmbunătățirea sistemului presupune antrenamentul pe abilități specificie și aplicarea unor instrumente de dezvoltare. 

Organizație

 

Structurarea sistemelor. Sistemele de vânzare și logistică capătă claritate, structură, devin ușor replicabile.

Optimizarea proceselor. Fiecare proces și subproces este documentat și perfecționat

Dezvoltarea echipei. Fiecare membru al echipei în parte va implementa schimbari care vor crește productivitatea.

Creșterea profitabilității. Consultanța aduce o echilibrare în contexte dificile și creșterea vânzărilor sau eficientizarea sistemului logistic în perioadele cu flux normal.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sistem vânzare și logistică