Comunicare in contextul actual utilizand PCM®

01.

Despre Training

✓ Ramanem in siguranta si incetinim raspandirea virusului!
✓ Trainingul se desfasoara online, pe Zoom in sesiuni de cate 4 ore, in zilele 23, 24, 25, 28 Februarie și 1, 2 Martie 2022 (09:00-13:00).
✓ Participantii primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Pastram stilul de livrare interactiv prin invatare experientiala. Chiar si in vremuri mai dificile, energia pozitiva si simtul umorului fac totul mai usor de gestionat.

De ce este util trainingul PCM® in contextul actual?

In fata unei amenintari, oamenii au reactii emotionale si utilizeaza mai mult decat de obicei zonele corespondente creierului reptilian si sistemului limbic (reactii instinctive lupta/fugi/ingheata), mai degraba decat neocortextul (gandirea rationala).

Cand pericolul nu este neaparat tangibil sau vizibil, aceste reactii dau nastere unor comportamente irationale, precum panica din supermarketuri, decizii impulsive, agresivitate fata de altii, etc.

PCM® este o metodologie pentru analiza personalitatii ce a fost creata de Taibi Kahler, pe baza a peste 40 de ani de cercetare, modelul fiind validat de aproximativ 1 milion de profile completate. Metodologia PCM® foloseste instrumente practice, care pot fi utilizate in interactiunea cu o persoana, pentru a-i determina in timp real trasaturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres si factorii motivationali care ii ghideaza alegerile in contextul actual.

Trainingul PCM® te ajuta sa adresezi nevoia de conectare a oamenilor din momentul actual, iti ofera tehnici de comunicare pentru a mentine ridicat nivelul de motivare al colegilor si instrumente pentru a fi persuasiv in relatia cu partenerii de business.

02.

Beneficii

Ce obtii in urma participarii la trainingul de PCM®?

✓ Constientizezi arhitectura personalitatii tale, Iti Intelegi comportamentele si tiparele de gandire.
✓ Inveti cum te poti automotiva si cum Ii poti ajuta pe altii sa gestioneze emotional schimbarile actuale si sa se adapteze la noi moduri de lucru.
✓ Aplici tehnici pentru a realiza profilul de personalitate al unei persoane In timp real, observand limbajul verbal, nonverbal si paraverbal al acesteia.
✓ Primesti instrumente pentru a te conecta mai usor cu cei din jur si pentru a-ti face ideile/mesajele auzite In contextul actual.
✓ Te antrenezi sa utilizezi strategii de motivare adaptate nevoilor psihologice ale persoanelor din echipa ta.
✓ Inveti cum sa diminuezi numarul conflictelor In comunicarea cu partenerii de business si familia.
✓ Descoperi cum sa identifici modul de interactiune si stilul de management preferate de o persoana.
✓ Primesti tehnici de persuasiune care te ajuta sa fii mai convingator cand transmiti un mesaj catre partenerii de business.
✓ Inveti Intr-un mod distractiv cum poti sa Iti Imbunatatesti relatiile cu cei din jur hranind fiecare tip de personalitate cu nevoia psihologica specifica.
03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 500 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu aplicarea instrumentelor în primele interacțiuni cu partenerii de business.

** Taxa include:
✓ Profilul de personalitate PCM® precum și caietul de lucru în format electronic.
✓ Asistență 3 luni după finalizarea trainingului (e-mail/telefonic/întâlniri online).
✓ Teme de implementare săptămânale pe e-mail în timpul celor 3 luni de asistență.
 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online, pe Zoom, în sesiuni de câte 4 ore, în zilele 23, 24, 25, 28 Februarie, 1, 2 Martie 2022 (09:00-13:00). 

 

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Comunicare in contextul actual utilizand PCM®