Sistem vanzare si logistica

01.

Despre program

In ce consta programul?

Consultanta pentru imbunatatirea sistemului de vanzare si logistica porneste de la analiza atenta a sistemului actual, detaliata in sectiunea diagnoza. După evaluarea "status quo-ului', consultantii nostri ofera sugestii de imbunatatire si eficientizare a sistemului, pentru a maximiza potentialul companiei.

Cu multa experienta in diferite arii de business, consultantii Brightway® aduc o perspectiva exterrna asupra situatiei sistemului de vanzare si logistica si propun idei strategice, adaptate specificului companiei. Un business de succes se bazeaza in foarte mare masura pe o echipa de vanzare puternica si pe un sistem logistic eficeint, asadar specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere instrumentele necesare pentru a obtine rezultate mai bune de la echipele tale.

Cui se adreseaza?

Programul este destinat managerilor echipelor de vanzari din diferite domenii, atat "business to client" cat si "business to business" si managerilor din departamentele de distributie si logistica.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Gestionarea echipelor. Pentru managerii departamentelor de vanzare si logistica, sesiunile de consultanta duc la un sistem eficient de management.

Strategii de motivare.  Sistemele de motivare aplicate in functie de nivelul de senioritate si personalitate cresc performanta echipelor.

Delegare eficienta. Cu o mai mare claritate asupra proceselor din sistemul de vanzare si logistica, delegarea catre echipa capata mai multa precizie.

Instrumente de dezvoltare strategice. Imbunatatirea sistemului presupune antrenamentul pe abilitati specificie si aplicarea unor instrumente de dezvoltare. 

Organizatie

 

Structurarea sistemelor. Sistemele de vanzare si logistica capata claritate, structura, devin usor replicabile.

Optimizarea proceselor. Fiecare proces si subproces este documentat si perfectionat

Dezvoltarea echipei. Fiecare membru al echipei in parte va implementa schimbari care vor creste productivitatea.

Cresterea profitabilitatii. Consultanta aduce o echilibrare in contexte dificile si cresterea vanzarilor sau eficientizarea sistemului logistic in perioadele cu flux normal.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sistem vanzare si logistica