Curs First Time Manager - visul tau devenit realitate!

01.

Despre training

In ce consta trainingul First Time Manager?

Secolul vitezei aduce dupa sine un grad redus de retentie a angajatilor, burnout-uri, schimbari dese si ascensiuni rapide in functii care, desi ni se potrivesc manusa, pot pune uneori mai multe "pietre" pe umerii nostri fata de cat am putea gestiona la acel moment. Pentru ca nu ne pregateste nimic mai bine decat experienta propriu-zisa, noi ne-am gandit la un program destinat exact pentru asta: un curs de First Time Manager. Un program experiential! Pentru a dobandi abilitati si know-how esentiale in rolul de manager, intr-un timp scurt.

Trainingul/Cursul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere ale persoanelor care nu au experienta de management, au fost recent promovate sau urmeaza sa ocupe o pozitie de lider in organizatia din care fac parte. Inainte de training, identificam care sunt punctele forte pe care ne concentram si care sunt zonele pe care vrem sa le imbunatatim. Toate acestea sunt corelate cu functia detinuta, domeniul de activitate si industria in care activezi sau doresti sa intri cat de curand.  

In timpul cursului de First Time Manager, vei identifica modalitati in care te poti adapta noului rol, vei primi instrumente de lucru cu oamenii si tehnici de motivare a echipei, pentru a obtine rezultatele dorite. Bineinteles, incepem cu un proces de autocunoastere si explorare a propriilor valori, abilitati, si tipare de comportament.

Cui se adreseaza cursul de First Time Manager?

Tehnicile de management in curs sunt utile indiferent de domeniu sau de industrie. Acest program se adreseaza in special persoanelor recent promovate, celor care isi doresc o cariera in management, dar si celor interesati sa descopere cele mai noi si eficiente modele de management si tehnici de crestere a productivitatii.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursului de First Time Manager

Participanti
 

Proces de management eficient. Instrumente prin care poti gestiona mai bine echipa si cu ajutorul carora poti rezolva provocarile cu care te confrunti. Analizam obiectivele, rolurile, procesele si relatiile dintre oameni.

Constientizarea tiparelor de comportament si a sabotorilor personali. Te ajutam sa iti intelegi mai bine trasaturile de personalitate si sa identifici mecanismele de auto-sabotaj in rolul de manager.

Asertivitate emotionala in procesul de comunicare si feedback. Intelegi rolul emotiilor si aplici tehnici prin care poti sa comunici eficient un mesaj catre echipa, sa delegi diferite tipuri de sarcini, sa primesti si sa oferi feedback pentru a construi incredere.

Aplicarea motivatiilor potrivite. Folosim cele mai noi studii in domeniul psihologiei comportamentale si neurostiintei pentru a identifica tipurile de motivatii intrinseci si extrinseci pe care le poti implementa in echipa ta.

Delegare eficienta. Prin parcurgerea programului de management (cursului de First Time Manager) te vei antrena să delegi sarcini si sa monitorizezi proiectele eficient fara a face micro-management.

Organizatie
 

Management prin obiective. La Brightway®️, modul de predare este experiential, ceea ce ajuta la o mai buna transmitere a obiectivelor de la management catre membrii echipei, fapt care creste performanta echipei si economiseste timp in derularea operatiunilor.

Cresterea nivelului de initiativa. Folosind strategiile de motivare si constientizand modul potrivit de actiune al managerului in anumite situatii, nivelul de initiativa al membrilor echipei va creste.

Proces de integrare a noilor membri in echipa. Participantii primesc instrumente pentru a antrena competentele noilor membri si a le oferi asistenta astfel incat sa performeze cat mai rapid.

Noi perspective pentru a lua decizii intelepte. Furnizam perspective noi pentru a gandi critic si a rezolva probleme operational. Acest fapt conduce la economie de resurse (oameni, timp, bani) ce pot fi realocate catre alte activitati cheie.

Lideri asumati. Ajutam la constientizarea si asumarea de catre participanti a rolului de lider. Pachetul de beneficii pe care acestia il primesc din partea organizatiei devine o investitie si nu doar un cost.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs First Time Manager - visul tau devenit realitate!