Curs First Time Manager - visul tau devenit realitate!

01.

Despre training

In ce consta trainingul First Time Manager?

Secolul vitezei aduce dupa sine un grad redus de retentie a angajatilor, burnout-uri si schimbari dese de domenii, ascensiuni rapide in functii care, desi ni se potrivesc manusa, pot pune mai multe "pietre" pe umerii nostri fata de cat am putea gestiona la acel moment. Pentru ca nu ne pregateste nimic mai bine decat experienta propriu-zisa, noi ne-am gandit la un program destinat exact pentru asta: un curs de First Time Manager. Un program experiential! Pentru a castiga cat mai multe informatii si aptitudini, intr-un timp cat mai scurt.

Trainingul/Cursul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere ale persoanelor care nu au experienta de management, au fost recent promovate sau urmeaza sa ocupe o pozitie de lider in organizatia din care fac parte. Inainte de training, identificam care sunt punctele forte pe care trebuie ne concentram si care sunt lacunele pe care trebuie sa le umplem. Toate acestea sunt corelate cu functia detinuta, domeniul de activitate si industria in care activezi sau doresti sa intri cat de curand.  

In timpul cursului de First Time Manager, vei identifica modalitati in care te poti adapta noului rol, vei primi instrumente de lucru cu oamenii si tehnici de motivare a echipei, pentru a obtine rezultatele dorite. Bineinteles, optimizam procesele pe tipologia de personalitate a fiecarui participant.

Cui se adreseaza cursul de First Time Manager?

Cu siguranta, tehnicile de management sunt utile indiferent de domeniu sau de industrie. Acest program se adreseaza persoanelor recent promovate, celor care isi doresc o cariera in management, dar si celor interesati sa descopere cele mai noi si eficiente modele de management si tehnici de crestere a productivitatii generale.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursului de First Time Manager

Participanti
 

Principiul DISC. Cunoasterea propriei personalitati ajuta la identificarea si depasirea anumitor bariere personale.

Viziune, misiune, valori. Te ajutam in definirea propriei viziuni si implementarea acesteia in departamentul din care faci parte, pentru performanta.

Subconstient si obiective. Increderea in abilitatile dobandite si cresterea influentei ajuta la pozitionarea favorabila intr-un proiect sau in vederea unei viitoare promovari.

Provocari personale.  Experienta valoroasa din schimbul de informatii, studiile de caz si exemplele concrete din activitatea colegilor de grupa ajuta la noi perspective de actiune.

Dovada sociala. Diploma de participare confirma parcurgerea programului de management (cursului de First Time Manager) si nivelul de cunostinte dobandit, fiind eliberata de una dintre cele mai recunoscute companii de training de pe piata.

Organizatie
 

Principiul DISC. Ajuta la identificarea tipologiei de personalitate a viitorului manager si incadrarea corespunzatoare in noul rol.

Viziune, misiune, valori. Ajutam la definirea obiectivelor din noul rol de manager catre membrii echipei, fapt care economiseste timp in derularea operatiunilor.

Subconstient si obiective. La Brightway®️, modul de predare este experiential, ceea ce ajuta la o mai buna transmitere a obiectivelor de la management catre membrii echipei (prin simulare interactiva si exercitii practice care ajuta la setarea unor obiective concrete si realizabile pentru cresterea performantei echipei/departamentului), fapt care economiseste timp in derularea operatiunilor.

Provocari personale. Furnizam perspective noi si invatare experientiala pentru optimizarea proiectelor, fapt care conduce la economie (umana, timp) si investirea resurselor salvate in alte activitati cheie.

Dovada sociala. Ajutam la constientizarea si asumarea de catre participanti a rolului de lider, astfel incat pachetul de beneficii pe care acestia il primesc din partea organizatiei devine o investitie si nu doar un cost.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs First Time Manager - visul tau devenit realitate!