Managementul Schimbarii

01.

Despre training

In ce consta Cursul de Managementul Schimbării?

Avansul tehnologic, multiplele mijloace prin care putem comunica si tensiunile geopolitice fac ca schimbarile sa apara cu o frecventa mult mai mare decat in trecut, ba chiar sa devina parte din normalul unei zile, mai degraba decat un element-surpriza. Daca acum 50 de ani puteam sa schimbam un proiect la urmatoarea intalnire, cand ajungea scrisoarea sau cand reauseam sa discutam cu cineva la telefonul fix, acum orice interventie este la un click distanta. Ne luam toate proiectele in buzunar pe smartphone, comunicam instant cu oameni de pe diferite continente, facem schimbari care se propaga prin intermediul aplicatiilor la toate nivelurile companiei, in cateva secunde.

Totusi, sistemul nostru limbic si mecanismele de supravietuire s-au antrenat sute de milioane de ani sa traiasca intr-un mediu diferit de cel de azi si, de aceea, emotional si comportamental, avem destule provocari pentru a ne adapta intr-un mod sanatos la schimbari atat de rapide.

La cursul de managementul schimbarii, ne antrenam in simulari sa gestionam diverse tipuri de schimbari, lucram practic pe studii de caz din contextul actual, folosim cele mai noi cercetari si instrumente de management si psihologie comportamentala, pentru a ne intelege pe noi si a integra intr-un mod asertiv emotional schimbarile din jur. Nu in ultimul rand, punem accent pe cum poti comunica schimbarea si implementa strategii adaptative in echipa ta.

Managementul schimbarii - cui se adreseaza?

Cursul de managementul schimbarii se adreseaza antreprenorilor, top managerilor, liderilor de echipe si oricarei persoane care vrea sa invete cum sa dezvolte strategii si comportamente adaptative, pentru a gestiona schimbarile din jur.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Autocunoastere. Vei participa la exercitii de autocunoastere si explorare a propriului potential. Vei intelege impactul factorilor VUCA la nivel economic, social, emotional.

Constientizarea sabotorilor personali. Vei analiza tiparele de comportament distructive folosind modelul Positive Intelligence. Vei identifica blocajele care pot aparea in contexte de schimbare si incertitudine.

Strategii de adaptative in contextul actual. Vei folosi cele mai noi instrumente si cercetari pentru a implementa strategii adaptative in contextul schimbarilor si incertitudinii cu care ne confruntam.

Tehnici pentru a forma obiceiuri noi. La acest curs de managementul schimbarii, te vei antrena sa creezi obiceiuri sanatoase, intr-un context profesional si personal.

Gestionarea emotionala a schimbarii. Vei intelege rolul emotiilor in procesul de schimbare si vei invata sa gestionezi mastile emotionale pe care, subconstient, le afisam cu totii, sub stres, in fata schimbarii.

Organizatie
 

Agilitate in context de schimbare. Membrii echipei privesc schimbarea din perspective noi. Repozitionarea rapida si flexibilitatea echipei sunt cruciale in momente de incertitudine.

Gandire laterala. Vei descoperi instrumente de gandire laterala care pot genera inovatie in context de schimbare. Vom genera motivatia nucleului dur al echipei, pentru a naviga catre obiectivele vizate.

Asertivitatea emotionala a membrilor echipei. La cursul de managementul schimbarii, abordam subiecte precum diminuarea conflictelor generate de presiunea schimbarilor din mediile intern/extern si importanta unor actiuni unitare, in vremuri tulburi.

Plan strategic de actiune. Vei descoperi metode prin care echipa se poate adapta operational la schimbare (procese, roluri, mod de lucru).

Alinierea obiectivelor organizationale cu cele individuale. Un sistem de lucru care integreaza schimbarea este parte din realitatea zilnica a companiei si faciliteaza sinergia echipei.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Managementul Schimbarii