Curs managementul stresului - Don't worry, be happy!

01.

Despre training

In ce consta Cursul de Managementul Stresului?

Intr-un mediu de business in care ritmul schimbarilor creste rapid, iar social, economic si emotional oamenii trec prin tot mai multe provocari, este esential sa avem in echipa oameni echilibrati. Stresul poate fi un sabotor fizic si psihic, conteaza foarte mult modul in care ne antrenam sa il gestionam la nivel personal, dar si in cadrul echipei.

Exista multe evenimente din mediul extern asupra carora nu avem control, dar cu siguranta putem controla sentimentele si reactiile noastre. Putem folosi tehnici pentru a ne imbunatati abilitatile de management al stresului si metode prin care sa ne gestionam emotiile sub presiune.

Tocmai din acest motiv, am creat Cursul de Managementul Stresului, un antrenament practic prin care vei intelege mecanismele de functionare a creierului si vei invata sa identifici si sa gestionezi factorii de stres interni si externi. Acesta este primul pas din etapa care te va ajuta sa descoperi ingredientele unei vieti echilibrate si sa inveti tehnici eficiente de gestionare si intelegere a emotiilor.

Cursul de managementul stresului se desfasoara sub forma unui atelier de lucru, pe parcursul caruia vei intelege elementele care stau la baza anumitor reactii, obiceiuri si sentimente din viata ta. In cadrul acestui training, vei construi si descoperi, intr-un mod creativ, strategii pentru managementul stresului, prin intermediul carora sa redobandesti gradul de control si echilibrul dorit in viata personala si profesionala.

Cui se adreseaza cursul de managementul stresului?

Trainingul de Managementul Stresului se adreseaza persoanelor care isi doresc sa faca fata mai bine stresului la serviciu sau care doresc sa descopere strategii de wellbeing. De asemenea, cursul se adreseaza acelora care doresc o mai buna intelegere a emotiilor si felului in care pot fi ele folosite ca resurse pentru obtinerea performantelor pe plan personal / profesional.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Constientizarea mecanismelor de auto-sabotaj. Identifici propriile tipare de comportament in situatii de stres si te antrenezi sa le gestionezi intr-un mod constructiv.

Gestionarea stresului. Iti furnizam instrumente pentru a identifica factorii de stres din mediul extern si intern. Construiestii strategii personalizate pentru managementul stresului acasa si la serviciu.

Organizare personala. Acest curs de managementul stresului iti ofera un mod de prioritizare a activitatilor profesionale si gestionare a neprevazutului, astfel incat sa identifici cum poti atinge echilibrul personal.

Comportament asertiv. Inveti cum poti sa comunici asertiv chiar si in momente de stres. Identifici instrumente cu ajutorul carora poti depasi situatiile de presiune emotionala si operationala.

Intelegerea emotiilor. Intelegi rolul emotiilor si impactul lor in situatii de stres. Cream impreuna o strategie eficienta de abordare a diverselor stari emotionale si un plan de actiune pentru a fi asertiv emotional.

Organizatie
 

Dezvoltarea echipei. Imbunatatim eficienta personala a oamenilor cheie din companie si construim un mediu in care neprevazutul si stresul sa fie abordate agil si constructiv.

Relatii bazate pe incredere in cadrul companiei. Un curs de managementul stresului ajuta la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur si la construirea sinergiei in cadrul organizatiei.

Imbunătatirea interactiunilor cu partenerii. Un astfel de training duce la o conectare mai usoara cu clientii si partenerii de business in situatii limita si/sau intru-un context plin de incertitudine si schimbare.

Energie pozitiva si vitalitate. Antrenamentul participantilor pentru a gestiona situatii generatoare de stres va genera un plus de energie la nivel individual si va creste rezilienta organizatiei.

Rezolvarea conflictelor. Printr-o mai buna gestionare a stresului la nivel individual, se vor diminua situatiile tenstionate si conflictele din organizatie si va fi imbunatatit raspunsul companiei la presiuni din mediul intern/extern.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs managementul stresului - Don't worry, be happy!