Curs managementul stresului - Don't worry, be happy!

01.

Despre training

In ce consta Cursul de Managementul Stresului si Inteligenta Emotionala?

Intr-un mediu de business in care ritmul schimbarilor creste rapid, este esential sa avem in echipa oameni echilibrati, iar stresul si problemele emotionale sa nu fie impedimente in dezvoltarea companiei.

Daca nu reusim sa avem constant un mediu de lucru linistit, atunci este cazul este sa apelam la tehnici pentru a ne imbunatati abilitatile. Printre abilitatile cheie de care fiecare membru al organizatiei are nevoie pentru a performa in rolul pe care il ocupa, cu siguranta putem enumera buna gestionare a sarcinilor si un management bun al stresului personal, dar si profesional.

Tocmai din acest motiv, am creat Cursul de Managementul Stresului si Inteligenta Emotionala. Acesta este primul pas din etapa care te va ajuta sa descoperi ingredientele unei vieti echilibrate si sa inveti tehnici eficiente de gestionare si intelegere a emotiilor.

Cursul de managementul stresului se desfasoara sub forma unui atelier de lucru, pe parcursul caruia vei intelege elementele care stau la baza anumitor reactii, obiceiuri si sentimente din viata ta. In cadrul acestui training, vei construi si descoperi, intr-un mod creativ, strategii pentru managementul stresului, prin intermediul carora sa redobandesti gradul de control si echilibrul dorit in viata personala si profesionala.

Cui se adreseaza cursul de managementul stresului?

Trainingul de Managementul Stresului si Inteligenta Emotionala se adreseaza persoanelor care isi doresc sa faca fata mai bine stresului la serviciu sau care doresc un echilibru mai bun intre viata personala si cea profesionala.

De asemenea, cursul se adreseaza acelora care doresc o mai buna intelegere a emotiilor si felului in care pot fi ele folosite ca resurse pentru obtinerea performantelor cat mai rapid.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Inteligenta emotionala. Iti furnizam capacitatea de a numi si identifica emotiile proprii si pe ale celor apropiati;

Gestionarea stresului. Iti furnizam un plan practic pentru managementul stresului;

Organizare personala. Acest curs de managementul stresului iti ofera un mod de gestionare eficienta a activitatilor profesionale;

Comportament asertiv. Iti exemplificam actiuni concrete, pentru a dezvolta abilitatea de a empatiza cu cei din jur;

Obiective personale. Cream impreuna o strategie eficienta de stabilire a obiectivelor personale si a planului de actiune.

Organizatie
 

Dezvoltarea echipei. Imbunatatim eficienta personala a oamenilor cheie din companie;

Optimizarea relatiilor in cadrul companiei. Un curs de managementul stresului ajuta la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur;

Imbunătatirea interactiunilor cu partenerii. Un astfel de training duce la o conectare mai usoara cu clientii si partenerii de business;

Energie pozitiva si vitalitate. Te ajutam pentru o mai buna gestionare a emotiilor la birou si implicit crearea unei atmosfere mai placute de lucru;

Rezolvarea conflictelor. Te invatam cum sa asiguri o mai buna gestionare a cazurilor dificile, tensionate sau chiar a conflictelor in organizatie.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs managementul stresului - Don't worry, be happy!