Momentul de Motivare

01.

Despre training

In ce consta Momentul de Motivare?

Atunci cand un context de criza apare in viata noastra profesionala sau personala, emotia predominanta de frica acapareaza controlul asupra mintii noastre si deciziile rationale sunt mai greu de luat. In cazul unei crize globale, fiecare membru al echipei trece prin momente de teama, ingrijorare, incertitudine, din nou frica sau tristete.

Pe de alta parte, acele schimbari pe care ni le-am fi dorit de multa vreme sunt dintr-o data acceptate mult mai usor de catre toata lumea, intrucat contextul de supravietuire ne obliga sa fim deschisi la schimbari de tot felul. Un exemplu foarte clar este digitalizarea - de cate ori nu ne-am gandit ce bine ar fi sa nu mai facem hartii multe si druuri catre institutiile publice, ci sa trimitem doar pe mail. Iata ca se poate!

Pentru a transforma o perioada dificila intr-un context de crestere si de dezvoltare a unor abilitati cheie, este insa nevoie de un impuls. Momentul de motivare Brightway® isi propune sa genereze energie si motivatie interna pentru cei din echipa ta!

Cui se adreseaza?

Momentul de motivare se adreseaza echipelor de dimensiuni diverse care se afla intr-un context dificil si care au nevoie de improspatarea starii de spirit. In contexte de criza, cele mai multe informatii vehiculate in media sunt cu negative si au impact emotional puternic, asa ca oamenii au nevoie sa primeasca din exterior energie pozitiva si reorientare catre activitati cu rezultate concrete.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Cresterea nivelului de energie. Cand contextul este unul nefavorabil si viitorul foarte incert, participantii isi vor suplimenta energia si angajamentul fata de organizatie.

Constientizarea reactiilor psihologice. Intelegerea cauzelor care stau la baza comportamentelor in perioade dificile duce la imbunatatirea starii de spirit.

Focalizarea pe aspectele pozitive. Momentele de motivare au si rolul de a scoate in evidenta aspectele pozitive generate de contextele problematice.

✓ Identificarea oportunitatilor de crestere.  Iesirea din zona de confort generata de sitatiile dificile poate fi un generator de solutii functionale de adaptare si chiar de dezvoltare.

Incredere in sine si energie. Iesirea din zona emotional-negativa de supravietuire si revenirea la gandirea rationala de identificare a solutiilor pozitive determina cresterea energiei.

Organizatie

 

Cresterea sinergiei. Echipa isi va recapata spiritul de unitate si de multumire de a lucra alaturi de oameni motivati si implicati.

Orientarea catre rezultate si solutii. Prin cresterea capacitatatii de rezilienta la aceasta perioada, oamenii din echipa ta se vor putea din nou focaliza pe rezultate.

Instrumente si metode de adaptare la schimbare. Actiuni concrete pentru integrarea incertitudinii si gestionarea schimbarilor din viata personala si profesionala. 

✓ Conectare si sentiment de aparteneta. Oamenii din echipa ta se conecteaza din nou unii cu altii si isi cresc sentimentul de apartenenta la echipa si la organizatie.

Cresterea nvelului de motivare al echipei. Oamenii devin mai energici, mai motivati sa continue sa lucreze sau sa revina cu forte proaspete la reluarea activitatii obisnuite.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Momentul de Motivare