Cursuri motivationale. Recapata-ti energia si gandirea pozitiva!

01.

Despre training

In ce consta Momentul de Motivare?

Atunci cand un context de criza apare in viata noastra profesionala sau personala, emotia predominanta de frica acapareaza controlul asupra mintii noastre si deciziile rationale sunt mai greu de luat. In cazul unei crize din interiorul organizatiei sau din mediul extern, fiecare membru al echipei trece prin momente de incertitudine, in care focusul catre obiective si planuri rationale este mai greu de obtinut.

Pe de alta parte, un context de supravietuire ne obliga sa fim deschisi la schimbari de tot felul si, acele strategii pe care doreai sa le implementezi de multa vreme s-ar putea sa fie dintr-o data acceptate mult mai usor de catre toata lumea. Un exemplu foarte clar este digitalizarea - de cate ori nu ne-am gandit ce bine ar fi sa nu mai facem hartii multe si drumuri catre institutiile publice, ci sa trimitem doar pe mail. Iata ca dupa pandemie, se poate!

Pentru a transforma o perioada dificila intr-un context de crestere si de dezvoltare a unor abilitati cheie, este insa nevoie de un impuls. Momentul de motivare Brightway® isi propune sa genereze energie si motivatie interna pentru cei din echipa ta!

Cui se adreseaza?

Momentul de motivare se adreseaza echipelor de dimensiuni diverse care se afla intr-un context dificil si care au nevoie de improspatarea starii de spirit, noi perspective si strategii. In contexte de criza, cele mai multe informatii vehiculate in media sunt negative si au impact emotional puternic, asa ca oamenii au nevoie sa primeasca din exterior energie pozitiva si instrumente de lucru pentru a obtine rezultate concrete.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Tehnici pentru a-ti creste nivelul de energie. Constientizezi modul de functionare a creierului, primesti tehnici pentru a-ti creste nivelul de energie si concentrarea pe lucrurile cu adevarat importante in momente de criza.

Constientizarea reactiilor psihologice. Intelegi cauzelor care stau la baza comportamentelor emotionale in perioade dificile si construiesti unor strategii personale pentru a depasi stresul.

Instrumente de lucru. Momentele de motivare au rolul de a iti oferi instrumente concrete si de a te antrena sa reactionezi in situatii limita. Vei primi noi perspective pentru rezolvarea problemelor.

✓ Identificarea oportunitatilor de crestere. Identifici oportunitatile generate de sitatiile dificile, modurile in care te poti adapta la schimbare si posibilitatile de dezvoltare personala.

Incredere in sine si gandire critica. Identifici pilonii pe care poti construi increderea in sine si te antrenezi prin studii de caz sa utilizezi instrumente de gandire critica pe plan profesional si personal.

Organizatie

 

Cresterea sinergiei. Echipa isi va recapata spiritul de unitate, obiectivele organizationale se aliniaza cu cele individuale si creste nivelul de performanta inregistrat de membrii echipei.

Orientarea catre rezultate si solutii. Prin cresterea capacitatatii de rezilienta in perioade dificile, oamenii din echipa ta se vor putea din nou focaliza pe rezultate.

Instrumente si metode de adaptare la schimbare. Actiuni concrete pentru integrarea incertitudinii si gestionarea schimbarilor din viata personala si profesionala. 

✓ Conectare si sentiment de aparteneta. Oamenii din echipa ta se conecteaza din nou unii cu altii si isi cresc sentimentul de apartenenta la echipa si la organizatie.

Cresterea nvelului de motivare al echipei. Oamenii devin mai energici, mai motivati sa lucreze si sa depaseasca provocarile prin care trece compania in contextul actual.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri motivationale. Recapata-ti energia si gandirea pozitiva!