Cursuri Securitate Cibernetica

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Cyber Security Awareness?

De ce avem nevoie de securitatea cibernetica?

Traim in era transformarilor digitale, iar odata cu acest fenomen experimentat de aproape toate organizatiile, amenintarea unei incalcari a securitatii datelor sau a unui furt de proprietate intelectuala este mereu prezenta.

Cel mai puternic activ de securitate se afla deja in interiorul companiei: angajatii. Protejarea companiei si a informatiilor incepe prin a te asigura ca angajatii sunt pregatiti pentru a reusi sa identifice si sa evite orice tip de atac cibernetic. Cursul de Securitate Cibernetica ii va ajuta sa inteleaga ce inseamna atacurile cibernetice, cum sunt construite si cum sa lucreze eficient.

Trainingul de Cyber Security organizat de Brightway®️ este centrat pe cresterea constientizarii cu privire la importanta activelor organizationale si a riscurilor de securitate cibernetica asociate acestora. Programul contine module care acopera subiecte precum: Malware Awareness, Password Security, Social Engineering, Email Security, Phishing Awareness.

Desigur, nu exista o solutie universala pentru fiecare organizatie, mai ales in cazul securitatii cibernetice, tocmai de aceea specialistii Brightway®️ vor crea un pachet de informatii adaptat echipei tale, util atat in mediul de lucru, cat si in viata personala.

Cui se adreseaza cursul Cyber Security Awareness?

Securitate Cibernetica - cursul se adreseaza tuturor organizatiilor si echipelor, indiferent de domeniul de activitate. Nu sunt necesare competente tehnice specifice.

Securitate Cibernetica - curs complet. Ce rezultate poti obtine?

02.

Testimoniale

03.

Ce rezultate poti obtine in urma unui training Cyber Security Awareness?

Participanti
 

Pasi pentru a mentine siguranta organizatiei. Iti furnizam un set de tehnici care te vor ajuta sa identifici si gestionezi o tentativa de atac cibernetic. Analizam diferite tipuri de atacuri si situatii.

Dezvoltarea carierei. Cursul de Securitate Cibernetica iti va permite sa dobandesti noi competente, ceea ce te va ajuta sa avansezi catre roluri mai importante in organizatia ta.  

Intelegerea naturii umane. Vei afla care sunt factorii emotionali care pot fi exploatati si cum se pot proteja (de exemplu, increderea de baza in ceilalti, tendinta de a se da in spectacol, etc.).

Psihologia atacatorului. Ce incearca sa obtina atacatorii? Vei observa metode pe care atacatorii le folosesc pentru a convinge pe cineva sa efectueze o operatiune neautorizata sau sa dezvaluie informatii confidentiale.

Catalizatori de inginerie sociala. Intelegerea modului in care trucuri subtile de comunicare pot deschide calea unui atac: autoritatea, intimidarea, consensul, raritatea, familiaritatea, increderea, urgenta, soliciarea de informatii. 

Organizatie
 

Risc scazut de incalcare a securitatii datelor. Constientizezi numeroasele amenintari care exista si reduci numarul de greseli simple care ar putea ameninta siguranta organizatiei.

Reputatia crescuta. Circulatia oricaror informatii gresite poate afecta imaginea brandului pe termen lung. Participantii vor fi echipati cu strategii pentru a identifica un atac cibernetic.

Cultura companiei. Organizatiile cu infrastructuri solide care sprijina cresterea angajatilor isi valideaza angajamentul fata de dezvoltarea profesionala si incurajeaza un sentiment puternic de cultura.

Timp si bani economisiti. Se estimeaza ca bresele de date si atacurile similare costa companiile aproximativ 400 de miliarde de dolari in fiecare an. Prin urmare, costul unei instruiri excelente in domeniul securitatii cibernetice este o investitie inteleapta.

Pastrati increderea clientilor. In orice moment, un atac cibernetic poate compromite informatii confidentiale despre client. Cursurile de Securitate Cibernetica iti ofera tehnici concrete pentru a identifica tentativele de atac.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri Securitate Cibernetica