Trainer Alex Dumbravă - Brightway

Alex Dumbravă

Senior trainer

Profil

Alex combină experiența antreprenorială proprie cu poziții de top management în companii din diferite domenii (cercetare de piață, BPO, producție de evenimente) și cu diferite profile - organizații antreprenoriale medii sau multinaționale cu mii de angajați. Totodată, proiectele realizate l-au pus în contact cu o multitudine de sectoare, de la FMCG și banking la farmaceutice, automotive, construcții și servicii B2B.

Toate aceste experiențe, împreună cu înclinațiile tehnice sunt cumulate/ exploatate și în proiectele personale, cel mai important fiind doborarea recordului de traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle, în iunie 2020.

Studii și specializări

Absolvent ASE - REI, specializarea Tranzacții Internaționale
Certificare Formator

Experiență

  • Din rolul de managing director în cadrul unor companii de cercetare de piață, Alex a avut ocazia să implementeze sisteme de evaluare a angajaților prin sisteme de feedback 360°, să restructureze echipe în baza unor noi obiective și să formeze altele de la zero. Alte roluri asumate în companii multinaționale au fost legate de implementarea de noi produse și tehnologii de cercetare de piață sau de promovare de servicii externalizate pe piețe internaționale.
  • Ca antreprenor, Alex a dezvoltat cel mai cuprinzător centru de închiriere de echipament sportiv și soluții de transport, pe care l-a vândut după aproape 10 ani, în 2018, pentru a lăsa loc pentru noua pasiune, traversarea oceanelor în ambarcațiuni cu vâsle.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Alex Dumbravă