Senior Trainer Alexandra Cernian - Brightway

Alexandra Cernian

Senior Trainer & Consultant

Profil

Alexandra este lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnică din București) din anul 2007 și deține o diplomă de doctorat în Ingineria Sistemelor. A dobândit o experiență semnificativă în programele de predare și cercetare în diferite domenii, cum ar fi: Inteligență artificială, RPA, Tehnologia informațiilor, Business Intelligence, Data Mining și Machine Learning.

Prin stilul său de predare, Alexandra reușește să transforme aplicațiile digitale tehnice și complexe într-o călătorie interesantă de învățare, ușor de descoperit și orientată către rezultate concrete și să ofere totodată participanților instrumente care ar putea fi ușor aplicate în diferite corporații.

Experiență

  • Alexandra este evaluator expert în domeniul inovării digitale pentru Comisia Europeană în cadrul Programului de instrumente pentru întreprinderi mici și mijlocii Horizon 2020; a participat la numeroase proiecte naționale sau internaționale.
  • Alexandra are o experiență de peste 10 ani în formare și consultanță pentru optimizarea proceselor și transformarea digitală a organizațiilor.
  • Ca instructor pentru competențe funcționale, a colaborat cu mai mult de 75 de companii în care a efectuat mai mult de 500 de sesiuni de training/workshop.
  • În echipa Brightway®, Alexandra este coordonatorul proiectelor care implică dezvoltarea competențelor digitale, automatizarea proceselor și utilizarea software-ului pentru business intelligence.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Alexandra Cernian