Trainer Alexandru Mărgineanu - Brightway

Alexandru Mărgineanu

Project Manager & IT Trainer

Profil

Alexandru este un excelent pedagog, implementând prin programele de training și consultanță moduri de lucru și strategii care au un impact imediat în organizațiile participanților, reușind să aducă o economie de costuri, timp, resurse și un plus de eficiență. Are certificarea Microsoft Office Master, care cuprinde acreditări pentru MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, MS Outlook, MS Access. Are certificarea Microsoft Office Project, Managing Projects. Este trainer acreditat ANC (ex. CNFPA) și coordonează training-uri și proiecte de consultanță în domeniile: IT&C, project management, pachetul software Microsoft Office.

Experiență

  • Alexandru are peste 10 ani de experiență în poziția de trainer, iar în domeniul IT&C a finalizat cu succes proiecte de training, dezvoltare și lansare de produs în cadrul organizațiilor AMA Romania, Advantage Software Factory, Colt Romania.
  • A dezvoltat programe practice și interactive de training, aplicabile în domeniul de activitate al participanților și adaptate la gradul de pregătire al acestora, pentru utilizarea în mediul de business a unor noțiuni tehnice precum pachetul software Microsoft și diferite instrumente de lucru utilizate în IT&C și Project Management.
  • A coordonat proiecte de training și consultanță la nivel național și internațional. A susținut sesiuni de coaching și consultanță cu middle și top manageri pentru a implementa conceptele și strategiile livrate în cadrul programelor de training.
  • Alexandru este sprijinul echipei Brightway® în proiectele de training și consultanță derulate cu firme ce activează în domeniile: producție/distribuție software, IT&C.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Alexandru Mărgineanu