Senior Trainer & Consultant Bogdan Secară - Brightway

Bogdan Secară

Senior Trainer & Consultant

Profil

Bogdan Secară este medic de formație iar cea mai mare parte a experienței sale profesionale este în vânzări, management, consultanță de business, în special în domeniul farmaceutic, pentru companii ca: Sanofi, Zentiva, Glenmark. Din cei 18 ani de experiență, în peste 13 ani a condus echipe de vânzări și implementare proiecte, atât la nivel regional, cât și național.

Studii și specializări

Facultatea de Medicină Grigore T. Popa (Iași)

Hogan Assessments Certificate (București)

Fundamentals in Systemic Coaching by Alain Cardon (București).

Experiență

  • Abordarea foarte pragmatică a programelor de training pe care le implementează are la bază o experiență profesională foarte vastă pe care a obținut-o din contactul nemijlocit cu mediul de business în procesul de promovare și vânzare directă, precum și conducând echipe eterogene de până la 100 de oameni.
  • Valoarea adăugată a experienței de management la nivel național o reprezintă activitatea sa în cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching și mentoring pentru echipe de middle management, obținerea calificativului “Proficiency“ pentru GM și desemnarea ca parte a grupului internațional High Potential al unei mari companii multinaționale.
  • Are experiență în derularea programelor de coaching cu persoane din middle și top management.
  • În cadrul echipei Brightway®, Bogdan este dezvoltator al programelor de training Brightsale® - modulele: Tehnici practice de vânzare, Tehnici de vânzare și comunicare prin telefon, Brightlink®Antrenament în arta negocierii și persuasiunii.

 

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Bogdan Secară