Trainer Ciprian Nemeșiu - Brightway

Ciprian Nemeșiu

Associate Trainer

Profil

Ciprian Nemeșiu este de profesie actor și economist. Două formări diametral opuse pe care Ciprian a reușit să le combine cu succes de-a lungul celor 10 ani de activitate în lumea business-ului. A făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza și a adus un plus de valoare imaginii televiziunilor Brava Tv, Happy Fish și Digi24. În tot acest timp a avut colaborări cu majoritatea teatrelor din București și a dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze” care activează cu succes pe scenele bucureștene.

Studii și specializări

Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret, clasa prof. Margareta Pogonat; Facultatea de Relaţii Economice din cadrul  Universităţii Româno-Americane; Certificat ”Formator ”,  Cepecom, trainer Daniel Mocanu; Train of Trainers, Școala de Valori București, Ștefan Pălărie; numără peste 100 de cursuri absolvite în domeniul actoriei, teatrului de improvizație, dans și alte forme de exprimare a creativității.

Experiență

  • Ciprian și-a început cariera de formator în cadrul ”Școlii de Valori”, unde a creat, implementat și susținut cursuri de educație non-formală adolescenților din România. Printre programele la care a luat parte aici sunt ”Zentiva Express”, ”Atelierele Holcim”, ”RMX Kaufland”, ”Primul job Auchan” etc.  Și-a continuat drumul de trainer facilitând cursuri de actorie, teatru de improvizație și public speaking în cadrul mai multor școli private de teatru. În mediul business, a adus un plus de valoare angajaților mai multor companii printre care ”APT”, ”Orange” sau ”Spitalul Clinic Fundeni”.
  • Foarte jovial și plin de creativitate, Ciprian reușește să inspire participanții aducându-i în punctul dorit într-un timp foarte scurt.  Asta pentru că în trainingurile sale, el combină într-un mod ”fun”,  energic și inovativ jocurile de actorie cu partea business.  Consideră că atâta timp cât reușim să renunțăm, chiar și pentru o scurtă perioadă la măștile sociale, putem să ne redobândim încrederea, bucuria de viață și să dezvoltăm noi abilități în interiorul nostru.
  • În cadrul echipei Brightway®, Ciprian susține workshop-uri de comunicare și improvizație, facilitează team building-uri și oferă programelor și evenimentelor acea notă artistică de care avem nevoie pentru a atinge mai ușor inimile oamenilor.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Ciprian Nemeșiu