Senior Trainer Diana Basoc - Brightway

Diana Basoc

Senior trainer

Profil

Diana Basoc are o experiență de peste cinci ani în utilizarea programelor Microsoft Office direct în mediul business, dezvoltând cursuri cu aplicabilitate largă pentru nevoile cele mai diverse ale utilizatorilor începători și avansați. Diana îmbină frumos construcția și prelucrarea bazelor de date prin utilizarea Microsoft Excel cu organizarea și dinamismul prezentărilor de impact prin utilizarea Microsoft PowerPoint. Pentru fiecare program al pachetului Office, Diana se concentrează pe particularizarea cursurilor și conectarea lor la specificul domeniului.

Studii și specializări

A absolvit studiile în domeniul strategiilor și politicilor de marketing în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiune a Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

Experiență

  • Diana este trainer certificat Microsoft - Microsoft Office Specialist Excel 2016 Expert.
  • Cursurile Dianei sunt structurate logic și organizat, cu o gamă largă de aplicații inspirate din practica de business, dar și din experiențele profesionale diverse ale cursanților. Deși specificitatea cursurilor este tehnică, Diana dezvoltă un mediu de lucru plăcut și destins, cu accent pe o comunicare deschisă.
  • Diana a ocupat poziția de trainer intern și analist de business în cadrul unei multinaționale lucrând intensiv cu baze de date complexe și identificând soluții tehnice noi pentru sistemele interne.
  • În cadrul echipei Brightway®, Diana este dezvoltator al programelor de training tehnice legate de utilizarea pachetului Microsoft Office.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Diana Basoc