Psychologist & Coach Diana Todeancă - Brightway

Diana Todeancă

Psychologist & Coach

Profil

Ca psihoterapeut și business coach, Diana reușește să creeze pentru clienții săi un spațiu sigur și confortabil unde oamenii pot regăsi și folosi resurse importante din interiorul lor, își pot înțelege mai bine emoțiile, gândurile și credințele și le pot transforma pentru a obține cele mai bune rezultate pentru ei. Prin metode creative, Diana transformă sesiunile de coaching într-o călătorie extraordinară către cele mai profunde aspecte ale propriei persoane.

Creativă și foarte jovială, Diana reușeste întotdeauna să își inspire auditoriul și ajută participanții din programele sale, să-și clarifice viziunea personală și planul de acțiune. Crede cu tărie că, de cele mai multe ori, răspunsurile și soluțiile potrivite sunt în noi înșine și îmbinând metode utilizate în psihoterapie cu instrumente de management și business coaching, reușeste să maximizeze potențialul persoanelor cu care interacționează.

În timpul liber Diana face mult sport și se relaxează în natură sau gătind delicii culinare ale diferitelor bucătării internaționale.

Studii și specializări

Doctor (PhD) în Reprezentări Sociale și Comunicare (Universitatea Sapienza, Roma), Doctor (PhD) în Psihologie (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași), Coach acreditat ICF (nivel PCC),  Psihoterapeut specializat în Psihoterapie Ericksoniană și Hipnoză Clinică, Certificare Points of You®.

Experiență

  • Diana și-a început cariera în psihologie clinică și recrutare și a explorat diferite medii de lucru: domeniul medical, domeniul securității naționale, contextul academic și aria multinaționalelor. Are o experiență complexă în livrarea diferitelor programe educaționale și de dezvoltare personală.

  • A coordonat multiple traininguri soft-skills, programe de dezvoltare personală și campanii de recrutare și evaluare pentru diferiți clienți. De asemenea, a livrat peste 9000 de sesiuni unu la unu cu parteneri de business sau clienți individuali.

  • În cadrul echipei Brightway® Diana gestionează programe complexe de dezvoltare soft-skills sau implementare de proiecte pe termen lung în aria psiho-socială. Ajută echipele să își atingă potențialul maxim și susține dezvoltarea individuală a fiecărei persoane cheie din companie pentru atingerea obiectivelor personale și organizaționale.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Diana Todeancă