Trainer Vlad Grigore - Brightway

Vlad Grigore

Associate Trainer

Profil

Combinând experiența din multinaționale cu aventurile la care a participat, Vlad Grigore are capacitatea să se adapteze ușor la orice mediu și să creeze cadrul necesar pentru a ajuta participanții să își depășească prejudecățile și să descopere modalități noi de lucru.
Vlad aduce în cadrul programelor de training o experiență unică utilizând exemple personale ce setează o perspectivă diferită.

Studii și specializări

Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (ASE București).
Master în Managementul Afacerilor (Universitatea Constantin Brâncoveanu, Pitești)
Master în Formarea Formatorilor (Universitatea din București).

Experiență

 • Vlad și-a început cariera în domeniul financiar bancar lucrând peste 11 ani pentru GE Money și BCR pe poziții de Trainer și de Project Manager.
 • A fondat comunitatea Today You Can Do Anything, în cadrul căreia membrii își depășesc limitele participând la evenimente ieșite din comun. Printre cele mai importante proiecte:
 • “The Mongol Rally”  - cel mai mare raliu de anduranță din lume, unde a condus un Peugeot 206 din Anglia până în Mongolia.
 • “The Mototaxi Junket” – unde a reparat și a condus un mototaxi, în Peru, pe o distanță de 3000 de km.
 • “The Ice Run” - a condus o motocicletă cu ataș la minus 35 de grade, pe lacul Baikal.
 • “The BlackSea Rowing” - proiect în desfășurare, unde Vlad împreună cu alți membri din comunitatea Today se pregătesc să traverseze Marea Neagră într-o barcă cu vâsle.  
 • Are o experiență de peste 4 ani în domeniul IT, lucrând ca Product Manager pentru o companie de profil.
 • Vlad împreună cu Toshi (un Labrador ciocolatiu) fac voluntariat pentru Clubul Câinilor Utilitari și sunt atestați de către MAI pentru misiuni de căutare și salvare a persoanelor dispărute sau accidentate.
 • Este speaker la evenimente TEDx din București, Constanța și Piatra Neamț, în cadrul cărora împărtășește din experiențele și provocările personale și în special din proiectele comunității Today You Can Do Anything.
 • Curiozitatea și determinarea de care dă dovadă îl ajută să creeze programe de training complexe, dezvoltate special pe nevoile participanților.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
 1. Vlad Grigore