Viziune, Misiune și Valori - Brightway

Viziune

VIZIUNE

Viziunea unei organizații este "radiografia" a ceea ce compania își dorește pentru viitor și ceea ce își propune să ofere pentru clineții săi. Viziunea Brightway®:  "Valorificăm potențialul uman și inspirăm organizațiile să devină motorul schimbării, contribuind la prosperitatea globală."

 

MISIUNE

Misiunea este scopul pentru care organizația Brightway® există, mai exact misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor livrând programe educaționale inovatoare și instrumente de management ce se adresează provocărilor zilnice ale persoanelor, echipelor și organizațiilor din mediul de afaceri.

 

VALORI

  • INTRAPRENORIAT. Încurajăm la nivel individual inițiativa, capacitatea de a lua decizii și autonomia, sub umbrela standardelor de calitate Brightway®.

  • INOVAȚIE. Creăm soluții care facilitează evoluția mediului de afaceri și progresul comunității din care facem parte.

  • AUTENTICITATE. Credem că a descoperi cine ești cu adevărat stă la baza oricărui proces de dezvoltare. Libertatea fiecărui membru al echipei de a fi autentic generează valoare adăugată pentru partenerii noștri.

  • USER EXPERIENCE. Gândim arhitectura proceselor de business cu scopul de a face experiența stakeholderilor cât mai facilă și plăcută, astfel încât aceștia să-și atingă obiectivele cu o investiție minimă de resurse.

  • PROSPERITATE. Prin tot ceea ce facem urmărim ca bunăstarea, împlinirea personală și relaxarea financiară să reprezinte starea de fapt pentru noi și pentru partenerii noștri.

 

ECHIPA NOASTRĂ

Conștientizare. Schimbare. Evoluție. Susținem dezvoltarea organizațională și retenția talentelor prin programe personalizate pe termen lung.

 

CLIENȚI

Susținem și programe de training în sesiuni deschise. Află detalii despre evenimentele de interes pentru tine din următoarea perioadă.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Viziune