Echipa Brightway®

Diana Todeanca

Psychologist & Coach

01.

Profil

Ca psihoterapeut si business coach, Diana reuseste sa creeze pentru clientii sai un spatiu sigur si confortabil unde oamenii pot regasi si folosi resurse importante din interiorul lor, isi pot intelege mai bine emotiile, gandurile si credintele si le pot transforma pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru ei. Prin metode creative, Diana transforma sesiunile de coaching intr-o calatorie extraordinara catre cele mai profunde aspecte ale propriei persoane.

Creativa si foarte joviala, Diana reuseste intotdeauna sa isi inspire auditoriul si ajuta participantii din programele sale, sa-si clarifice viziunea personala si planul de actiune. Crede cu tarie ca, de cele mai multe ori, raspunsurile si solutiile potrivite sunt in noi insine si imbinand metode utilizate in psihoterapie cu instrumente de management si business coaching, reuseste sa maximizeze potentialul persoanelor cu care interactioneaza.

In timpul liber Diana face mult sport si se relaxeaza in natura sau gatind delicii culinare ale diferitelor bucatarii internationale.

02.

Studii si specializari

Doctor (PhD) in Reprezentari Sociale si Comunicare (Universitatea Sapienza, Roma)

Doctor (PhD) în Psihologie (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi)

Coach acreditat ICF (nivel PCC)

Psihoterapeut specializat in Psihoterapie Ericksoniana si Hipnoza Clinica

Certificare Points of You®

03.

Experienta

  • Diana si-a inceput cariera in psihologie clinica si recrutare si a explorat diferite medii de lucru: domeniul medical, domeniul securitatii nationale, contextul academic si aria multinationalelor. Are o experienta complexa in livrarea diferitelor programe educationale si de dezvoltare personala.

  • A coordonat multiple traininguri soft-skills, programe de dezvoltare personala si campanii de recrutare si evaluare pentru diferiti clienti. De asemenea, a livrat peste 9000 de sesiuni unu la unu cu parteneri de business sau clienti individuali.

  • In cadrul echipei Brightway® Diana gestioneaza programe complexe de dezvoltare soft-skills sau implementare de proiecte pe termen lung in aria psiho-sociala. Ajuta echipele sa isi atinga potentialul maxim si sustine dezvoltarea individuala a fiecarei persoane cheie din companie pentru atingerea obiectivelor personale si organizationale.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Diana Todeanca