Digital Mindset

01.

Despre training

In ce consta cursul Digital Mindset?

Probabil ca nu exista un moment mai bun pentru a face schimbari in modul in care traim, decat momentul prezent. Tehnologia ne-a adus atat de multe idei si instrumente utile, incat uneori poate fi greu sa tinem ritmul. Dar fiecare pas al acestei calatorii este menit sa aduca imbunatatiri in modul in care lucram, in modul in care interactionam cu ceilalti, dar in primul rand in modul in care gandim!

Pentru ca, uneori, schimbarile din jurul nostru pot fi atat de importante incat nu le putem gestiona corespunzator, cea mai buna investitie este ajutorul extern.

In mod obiectiv si rational, am conceput un training Digital Mindset, care ajuta, explica si faciliteaza dezvoltarea unei mentalitati agile, care sa va ajute sa navigati spre obiective atat in vremuri prospere, cat si in vremuri turbulente, cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile. Cum putem tine pasul cu viteza cu care se schimba lumea si cum putem integra tot ce este NOU?

Va veti dota cu instrumente care sa va potenteze acest "digital mindset", o mentalitate din ce in ce mai necesara in contextul actual.

Cui se adreseaza acest curs Digital Mindset?

Cursul se adreseaza acelor persoane din organizatie care trebuie sa inteleaga importanta unor noi instrumente si sa se adapteze la noua mentalitate in continua evolutie.

Rezultatele trainingului Digital Mindset

02.

Testimoniale

03.

Rezultate trainingului Digital Mindset

Participanti
 

Adaptarea la schimbare. O resursa dificil de invatat, care este insa esentiala pentru dezvoltare si pentru evolutia individuala.

Intelegerea noilor trenduri digitale. Participantii primesc informatii concrete despre noile tehnologii digitale care urmeaza sa capete din ce in ce mai multa popularitate.

Deschidere personala. Trainingul aduce un plus de deschidere la nivel personal care poate fi utila in intelegerea altor schimbari din viata noastra. 

Sabotorii personali. Intelegerea barierelor personale si a mecanismelor care ne impiedica sa ne dezvoltam si sa ne adaptam la schimbare.

Oferirea feedbackului. O metoda simpla si eficienta de a oferi feedback si antrenament pentru situatiile de primire a feedbackului.

Organizatie
 
 

Dezvoltare. Organizatiile cu un mindset digital vor fi cele care vor inregistra o dezvoltare mai rapida.

Adaptarea la schimbare. O mentalitate agila in companie face ca schimbarile sa fie integrate mai usor.

Retentia personalului. Era digitala aduce si un nivel de usurare a muncii, ceea ce face mediul de lucru mai agreabil.

Integrarea mai rapida a noilor tool-uri. Atunci cand este necesar un upgrade digital, membrii organizatiei vor fi pregatiti. 

Economisirea timpului. Adaptarea trendurilor digitale duce la simplificarea si eficientizarea unor procese.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Digital Mindset