Echipa Brightway®

Eliza Bunu

Senior Facilitator

01.

Profil

Cu o combinatie inedita de curiozitate copilareasca, dragoste de oameni si pasiune pentru arta, Eliza este persoana care poate insufleti orice eveniment. Combinand experienta sa de artista pe scena si studiile sale in Tehnici Diplomatice , Educatie si Psihologie, Eliza este in egala masura un entertainer dar si un om cu grija la oameni si cu o privire atenta la dinamica grupurilor. Ca si colaborator, Eliza aduce adaosul de entuziasm si efervescenta pe care il apreciem si il raspandim mai departe ca echipa.

Elizei ii place sa cante si sa danseze de cand se stie, avand peste un deceniu de pregatire vocala si experienta de scena adunate inca din copilarie. Desi este cantareata la baza, aceasta a decis sa pastreze muzica in calitate de pasiune, dragostea pentru oameni fiind cea care primeaza. In paralel cu pregatirea sa pentru a deveni Psihoterapeut, aceasta ghideaza oamenii in descoperirea vocii si a cantatului ca forma de exprimare a emotiilor. Ea considera ca fiecare om este unic, fiecare voce este unica si fiecare eveniment in care oamenii sunt adusi laolalta este o oportunitate ca acestia sa-si exprime unicitatea si sa fie vazuti si imbratisati asa cum sunt de comunitatea din care fac parte.

 

02.

Studii

2020 - prezent - Facultatea de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu

2020 - prezent -  Asociatia Romana de Psihologie Analitica

2015 - 2018 - Universitatea Alternativa, Comunitatea de Educatie

2012 - 2015 - Relatii Internationale si Studii Europene, Facultatea de Istorie, Universitatea Bucuresti

2015 - 2017 - Master in Tehnici Diplomatice, Facultatea de Istorie, Universitatea Bucuresti

03.

Experienta 

  • Experienta Elizei ca trainer si facilitator in cadrul evenimentelor este de peste 6 ani si considera ca acest rol i se potriveste precum o manusa.
  • Cu pasiunea sa pentru oameni si experienta din domeniul artistic, Eliza crede ca evenimentele de tip teambuilding sunt spatiul in care abilitatile sale naturale si dobandite pot straluci. Ceea ce se si intampla. Astfel, in ultimii 6 ani, Eliza a contribuit la sustinerea a zeci de companii in a-si face valorile intelese, a-si inchega echipele si bineinteles in a se distra impreuna! 
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Eliza Bunu