Executive Coaching

01.

Despre program

In ce consta programul Executive Coaching?

Atunci cand esti intr-o pozitie de senior management lucrurile se schimba foarte mult, responsbilitatile se schimba si de asemenea nevoile tale sunt mult mai complexe. In orice proces de imbunatatire a rezultatelor oamenii care ocupa roluri de senior management au nevoie de specialisti care sa poata intelege si sa genereze insighturi pertinente pentru situatii complicate. Profesionisii din echipa Brightway au fost pregatiti in acest sens si au pe de o parte capacitatea de a intelege dificultatile managerilor seniori business-wise, insa pot si sa creeze contexte favorabile din punct de vedere cognitiv si emotional pentru revelatii sau identificarea solutiilor.

Acest program este in mod special construit pentru managerii cu multa experienta pentru ca foloseste instrumente adaptate, iar specialistii alocati acestor proiecte sunt pregatiti in mod special pentru asta si au experienta in intelegerea diverselor situatii de business complexe.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor care ocupa pozitii de management operational compex sau care gestioneaza echipe numeroase. De asemenea, se adreseaza persoanelor in functii de CEO sau in pozitii de management in mari organizatii. Experienta ne-a demonstrat ca astfel de profesionisti au nevoie de o altfel de abordare, adaptata nevoilor lor complexe.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Gestionarea situatiilor dificile. Odata cu dezvoltarea, situatiile dificile devin tot mai dese, iar capacitatea managerilor de a le face fata este strans legata de succes.

Descoperirea propriilor solutii. Retetele unui management de succes au fost scrise si rescirse. Care este solutia potrivita pentru tine, insa?

Echilibrul profesional - personal. Cum poti face ca viata de la serviciu sa nu o influenteze pe cea de acasa si vice-versa?

Viziune. Misiune. Valori. Atunci cand ai succes, misiunea personala este in acord cu munca pe care o depui in fiecare zi. 

Growth Mindset. Mentalitatea de acest tip, focalizata pe dezvoltare continua, este bazata pe elementele de putere din fiecare dintre noi, pe care le putem descoperi. 

Organizatie

 

Decizii mai bune. Inca de la prima decizie mai buna luata de un senior manager, investitia companiei se recupereaza prin castiarea de timp bani si alte resurse.

Management stabil. Oamenii cheie din compania ta pun bazele pentru un sistem de management stabil, aliniat misiunii, viziunii si valorilor companiei.

Gestionarea echipelor. Printr-o functionare optima a sistemului managerial si a persoanelor aflate in pozitii cheie, echipele operationale vor prelua modelul de succes.

Imbunatatirea relatiilor cu partenerii. Partenerii de business privesc organizatia ca fiind reprezentata de top managerii acesteia. O mai buna performanta inseamna in mod direct imbunatatirea imaginii companiei. 

Strategie aplicata. Alaturi de un executive coach, strategia optima pentru gestionarea echipei sau a companiei este mai usor de aplicat si solutiile bune apar mai rapid.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Executive Coaching