Finance for NonFinance - ONLINE

01.

Despre Training

✓ Suntem online, ramanem in siguranta si incetinim raspandirea virusului!
✓ Se desfasoara prin intermediul platformei Cisco Webex pe parcursul a 4 zile de training, pe 25-28-29-30 Martie (13:00-18:00).
✓ Dupa training, participantii primesc saptamanal teme de implementat cu raspunsuri digital-interactive.
✓ Desi subiectul este perceput ca unul complex, simularea interactiva genereaza energie, implicare si buna dispozitie. Invatam cu placere!

In ce consta simularea online de business Finance for NonFinance?

Trainingul se desfasoara online, sub forma unei simulari de business, pe parcursul careia participantii sunt managerii unei companii. Fiecare companie reprezinta un domeniu cheie din economia de piata: productie, servicii, distributie, banking.

Participantii administreaza resursele companiei si iau decizii pe baza informatiilor economice, ajungand sa inteleaga documentele si indicatorii financiari, mecanismele pietei si impactul propriilor decizii in organizatia din care fac parte. Invata cum sa-si adapteze strategia contextului actual si nevoilor pietei.

Simularea online de business Finance for NonFinance se adreseaza persoanelor care lucreaza cu indicatori, bugete, planificari, analize sau alte informatii financiare, managerilor si antreprenorilor. Fiind axata pe impactul deciziilor in business, este utila atat persoanelor care nu au cunostinte financiare, cat si celor care au studii/experienta in acest domeniu.

Este un program de training esential pentru dezvoltarea competentelor de management strategic.

02.

Beneficii

Ce obtii in urma participarii?

   ✓ Intelegerea documentelor financiare si a conceptelor Activ/Pasiv (Assets/Liabilities), Cont de Profit si Pierdere (P&L), Cash Flow.
   ✓ Metode de interpretare a indicatorilor financiari pentru a lua decizii profitabile.
   ✓ Un sistem de management bazat pe gestionarea eficienta a ciclului cash.
   ✓ Tehnici de analiza a concurentilor si partenerilor de business ce vor creste rata de succes in negocieri si vor diminua riscul comercial.
   ✓ O analiză a pietei in care activezi in momentul curent si a oportunitatilor de a atrage capital/obtine aprobari ale bugetelor.
   ✓ O strategie pentru bugetarea si planificarea proiectelor viitoare, pornind de la contextul actual si de la nevoile prezente ale pietei.
   ✓ Perspective noi pentru adaptarea strategiei de management la contextul actual.
03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer Coordonator - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experienta in sustinerea programelor educationale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare in domeniile leadership, financiar, marketing, antreprenoriat.

Si-a inceput cariera de consultant in calitate de Local Expert in cadrul programelor de consultanta strategica ale Uniunii Europene in perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004). In echipa Brightway a coordonat peste 50 de proiecte pentru optimizarea proceselor operationale in organizatii cu expunere la nivel national si international.

Cu un simt practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitatile si nevoile companiilor, bazandu-se pe experienta sa dobandita de-a lungul anilor in pozitii de top management.

Investitie

Investitia este de 475 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investitia se recupereaza odată cu primele decizii adoptate. 

** Taxa include caietul de lucru, manualul si diploma, transmise in format electronic.

Desfasurare

4 zile de training online in perioada 25-28-29-30 Martie, intre orele 13:00-18:00.
 
05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Finance for NonFinance - ONLINE